ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με νέο αέρα… και θέληση για επιστροφή στις νίκες στο Πανθεσσαλικό η Λαμία!(match day)

Με τον Γιώργο Πετράκη πλέον στον πάγκο του, ο ΠΑΣ Λαμία θα ψάξει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να επιστρέψει στις νίκες και πρώτα απ΄όλα στις καλές εμφανίσεις!

Σήμερα στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΝΠΣ Βόλος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1.

Μία αναμέτρηση που βρίσκει τον μεν Βόλο στους 30 βαθμούς και στην 11η θέση ενώ τη Λαμία με έναν βαθμό περισσότερο και στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, η μεγάλη αλλαγή είναι πως ο ΠΑΣ πλέον, δεν έχει προπονητή τον Άκη Μάντζιο, αλλά τον Γιώργο Πετράκη με τον νεαρό κόουτς να προπονεί για λίγες ημέρες την ομάδα και να πηγαίνει σήμερα στο Πανθεσσαλικό με στόχο την καλή εμφάνιση και εννοείται το διπλό!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία:

Αλλαγή προπονητή, εντάσεις εντός και εκτός ομάδας και παρόλο αυτά ο Γιώργος Πετράκης έκανε τη δουλειά του και είναι έτοιμος να παρατάξει σήμερα τη Λαμία απέναντι στον Βόλο με στόχο τη νίκη!

Οι απουσίες αρκετές και σημαντικές! Εκτός για ένα ακόμη ματς είναι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Ταϊρόν ντελ Πίνο ο οποίος αν και είχε μπει κανονικά στις προηγούμενες προπονήσεις, στην τελευταία έμεινε εκτός και δεν μπήκε καν στην αποστολή της ομάδας.

Επίσης, εκτός είναι και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι με τον Βραζιλιάνο να είναι αρκετά καλύτερα από τον τραυματισμό του από το ματς με τον Πανιώνιο, όμως να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί! Τέλος, να σημειώσουμε πως εκτός, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιος ιδιαίτερος λόγος είναι και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος δεν ήταν καν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας!

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης είναι τιμωρημένος και αυτομάτως έχει βγει εκτός μάχης! Αντιθέτως, κανονικά στην αποστολή είναι ο Χρήστος Αραβίδης, αλλά πολύ δύσκολα θα τον δούμε βασικό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 40 Devis Epassy

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson – 29 Bahanack Patrick – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 6 Niasse Ibrahima – 16 Bejarano Danny – 21 Δημούτσος Έλιν
– Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί: 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 18 Romanic Lazar – 19 Sassi Ismail – 33 Αραβίδης Χρήστος – 45 Τσούκαλος Νικόλαος – 77 Villalba Leonardo

Στο μυαλό του Γιώργου Πετράκη:

Αφήνουμε τις απουσίες και την αποστολή και πιάνουμε την ενδεκάδα! Θα ήταν εντελώς παράξενο και χωρίς ουσία να κατέβαζε μία ολοκαίνουργια ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο ο Πετράκης, απλά για να αλλάξει τα πρόσωπα!

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Κρητικός κόουτς δούλεψε την βασική του ενδεκάδα με αυτούς που έπαιζαν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, έχουν ρυθμό και ξέρει ότι μπορούν να προσφέρουν!

Γνωρίζοντας τώρα την αποστολή της ομάδας, αλλά και πάνω-κάτω τα πλάνα του Πετράκη, πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα!

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια την διεκδικούν ο Επασί με τον Θεοδωρόπουλο, με τον δεύτερο να αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού στο κεφάλι, άρα ο Γάλλος έχει το πάνω χέρι για βασικός!

Στην άμυνα, ο Βάντερσον θα είναι αριστερά, ο Σκόνδρας δεξιά ενώ στο κέντρο θα ξαναδούμε τον Αντέτζο και τον Βύντρα.

Στα χαφ, η μία θέση η οποία δεν αλλάζει με τίποτα είναι αυτή του Ντάνι Μπεχαράνο! Ο Βολιβιανός έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και δεν βγαίνει εκτός… για κανένα λόγο! Τώρα, όσο αφορά τον παρτενέρ του εκεί υπάρχουν τρεις παίκτες που διεκδικούν θέση. Ιμπραχίμα Νιάσε, Ελίνι Δημούτσος και Κωνσταντίνος Μπουλούλης!

Η λογική λέει ότι θα επιλέξει τον Νιάσε καθώς έχει ρυθμό αγώνα και είναι απολύτως καλά, ενώ από την άλλη ο Δημούτσος, ο οποίος δοκιμάστε στο σχήμα πριν από λίγες ημέρες είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Μπουλούλης δεν έχει ρυθμό αγώνων, μιας και δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο… ή έστω μία φορά βασικός!

Στη θέση του δημιουργού ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί βασικός έχοντας αριστερά του τον Μανώλη Σάλιακα και δεξιά του τον Λάζαρ Ρόμανιτς, με τους δύο ακραίους να παίζουν με αντίθετο πόδι!

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ισμαΐλ Σάσι, με τον Αραβίδη να παραμένει στον πάγκο και σίγουρα και ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού θα τον δούμε να παίρνει χρόνο συμετοχής!

Τα αγωνιστικά νέα του ΝΠΣ Βόλος:

Δύο ποδοσφαιριστές, οι Βαγγέλης Οικονόμου και Λευτέρης Λύρατζης, δεν θα αγωνιστούν στη σημερινή (29/6, 19.30) αναμέτρηση με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθώς είναι τιμωρημένοι.

Αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ (εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής).

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο Αντώνης Ντεντάκης δεν μπόρεσε να ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Θανάση Γκαραβέλη και Έρικ Γέντρισεκ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έκτοτε δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα, ενώ ο Σλοβάκος επιθετικός έχει να αγωνιστεί προ της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα, με τον Δημόπουλο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Οικονόμου.

Πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, με δεδομένες τις απουσίες των Ντεντάκη και Λύρατζη.

Η αποστολή του Βόλου:

Γκαραβέλης, Καραγκιόζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μήτογλου, Φερράρι, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μάντζης, Γέντρισεκ, Κορέλας, Κάσες και Μπαλογιάννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button