Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας fan club: «Κομβικό παιχνίδι αυτό κόντρα στην Κομοτηνή»

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του fan club του Έσπερου Λαμίας, για τον αγώνα με την Κομοτηνή.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι,
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, η ομάδα μας αγωνίζεται στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας και ώρα (14:00)μμ ,με την ομάδα του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Το συγκεκριμένη παιχνίδι ενάντια στην ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, είναι ιδιαίτερης και κρίσιμης βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα μας.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Κομοτηνής, είναι ομάδα με ιστορική διαδρομή στον χώρο της καλαθοσφαίρισης ,εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή της Θράκης διαχρονικά στις εθνικές κατηγορίες.

Έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικές προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων αθλητών στο έμψυχο υλικό της, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ καλείται να ξεπεράσει τις σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών ,λόγω τραυματισμών και να προσηλωθεί στο κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές μας γνωρίζουν ,ότι στα παιχνίδια που έχουν το ΠΡΕΠΕΙ σαν πρόσταγμα, δεν χωράνε σκέψεις για τον παραμικρό εφησυχασμό.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η εικόνα μας ΠΡΕΠΕΙ να είναι άκρως ανταγωνιστική και με απόλυτη συγκέντρωση στα αμυντικά μας καθήκοντα, καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Στα επιθετικά καθήκοντα, κατανοώντας όλοι την υπομονή που χρειάζεται ,πιστεύουμε ότι θα πράξουμε τα αναγκαία για τον περιορισμό λαθεμένων αποφάσεων.

Σύμφωνα με την κρισιμότητα του παιχνιδιού και έχοντας υπόψη την αλλαγή ημέρας και ώρας του αγώνα,το Σάββατο στις 14:00μμ,θέλουμε την υποστήριξη των φίλων του αθλήματος ,που σε κάθε παιχνίδι δίνουν στους αθλητές μας επί πλέον ενέργεια.

…Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button