ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν θέλει μόνο σέντερ μπακ… αλλά και έναν «δημιουργό»

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Λαμία φαντάζει απαραίτητη...

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Λαμία φαντάζει απαραίτητη…

Μπορεί από τα δύο πρώτα φιλικά του ΠΑΣ Λαμία με ΑΟ Ποταμιά και ΑΕΚ να μην μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα, παρόλο αυτά φάνηκε πως ακόμη υπάρχει δρόμος για την ομάδα του Μάκη Χάβου, όπου θα χρειαστεί αρκετή δουλειά.

Τώρα, εκτός από τη δουλειά που θα πρέπει να γίνει στην ομάδα, έτσι ώστε να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους και να βγει στα παιχνίδια της Λαμίας αυτό, χρειάζεται και μεταγραφική ενίσχυση.

Εδώ από το LamiaSports τονίζαμε πριν την έναρξη της προετοιμασίας πως η ομάδα χρειάζεται κεντρικούς αμυντικούς. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ δύο σέντερ μπακ, ο Λουκάς Βύντρα και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ενώ στη θέση αυτή μπορούν να αγωνιστούν και οι Γιάννης Σκόνδρας, Μάρκ Ασίγκμπα και ο νεαρός Νίκος Κουδουνάς.

Παρόλο αυτά, πρέπει να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Ντάνιελ Αντέτζο. 

Ο Αντέτζο πέρυσι έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα της Λαμίας, προσφέροντας εκτός από την σιγουριά στα μετόπισθεν, ταχύτητα και δύναμη. Έναν τέτοιο κεντρικό αμυντικό θέλει αυτή την στιγμή η ομάδα για να «δέσει» με έναν εκ των Βύντρα ή Πλιάτσικα.

Όμως, δεν θέλει μόνο σέντερ μπακ η «κυανόλευκη» ομάδα. Όπως θα είδατε όσοι βρεθήκατε στο ΔΑΚ την Τετάρτη, η Λαμία του Μάκη Χάβου μπορεί να αμυνθεί και μάλιστα και ικανοποιητικά σε ορισμένες περιπτώσει (και είμαστε στην αρχή της σεζόν).

Ένα στοιχείο που της λείπει όμως είναι η δημιουργία…

Χρειάζεται λοιπόν, κατά την ταπεινή μας άποψη, έναν άξιο αντικαταστάτη του Φακούντο Μπερτόλιο! Έναν ποδοσφαιριστή τεχνίτη και γρήγορο, με υψηλή τεχνική κατάρτιση έτσι ώστε να μπορεί να τροφοδοτεί τους εξτρέμ αλλά και τον σέντερ φορ της ομάδας!

Δεν χρειάζεται να είναι της αξίας(τιμή) του Μπερτόλιο αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποιος με τα χαρακτηριστικά που είχε ο Αργεντινός «μάγος» που τίμησε τη Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button