ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κομίνης, ο ΟΦΗ και τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Λαμία!

Ο Γεώργιος Κομίνης ορίστηκε χθες να διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας θυμίζει τους φετινούς αγώνες της «κυανόλευκης» ομάδας με τον Θεσπρωτό διαιτητή αλλά και τα στατιστικά του, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την Κυριακή 1/2 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της SuperLeague 1, στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε Γεώργιος Κομίνης, από την Θεσπρωτία ο οποίος ήταν και διαιτητής VAR στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων!

Τότε, για την 13η αγωνιστική της SL1 η Λαμία με πρώτο διαιτητή τον Γκορτσίλα και VARίστα τον Κομίνη είχε κερδίσει με ανατροπή τον ΟΦΗ με 2-1 σκορ, παίρνοντας την πρώτη της νίκη με τον συγκεκριμένο ρέφερι για τη σεζόν.

Και λέμε την πρώτη της νίκη, καθώς ο Κομίνης έχει βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τους παίκτες της Λαμίας άλλες δύο φορές, ποτέ όμως ως πρώτος διαιτητής αλλά ως διαιτητής VAR.

Σε εκείνα τα παιχνίδια, η Λαμία είχε φέρει ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ για την 5η αγωνιστική και με Κομίνη στο VAR ο ΠΑΣ χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Άρα έχουμε και λέμε: Τρία παιχνίδια στο σύνολο, με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα!

Πάμε όμως να δούμε τα φετινά στατιστικά του Κομίνη στη SuperLeague 1.

Οχτώ αγώνες έχει διευθύνει ο έμπειρος ρέφερι, από τους οποίους 5 φορές έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, 1 φορά έχει λήξει ισόπαλο το ματς ενώ οι φιλονοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις 2 φορές!

Συνολικά, στα παιχνίδια με διαιτητή τον Θεσπρωτό, έχουν σημειωθεί 23 γκολ και 5 πέναλτι!

Ο Κομίνης, έχει αποβάλλει 2 φορές ποδοσφαιριστή από το γήπεδο, ενώ την βγάζει μέσο όρο 3,75 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Back to top button