Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα φώτα στο Καυτανζόγλειο για το Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β΄ – Το σημερινό πρόγραμμα στην SL2

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ Β΄(15:00) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Εντός έδρας ματς για Ολυμπιακό Β΄, ΑΕΚ Β΄, πάει Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β΄. #slgr2 #aekfc #olympiacosfc #paokfc #panathinaikosfc #ομάδεςΒ

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ Β΄(15:00) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Εντός έδρας ματς για Ολυμπιακό Β΄, ΑΕΚ Β΄, πάει Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β΄.

Φουλ δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/11), για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Στο Βόρειο όμιλο, το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ Β΄, το οποίο θα αρχίσει στις 15:00. Το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη, έπειτα από τις δύο ισοπαλίες με Νίκη Βόλου εντός και Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας αναζητά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πρώτη της νίκη στοχεύει και η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, μετά την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική.

Για τον ίδιο όμιλο στις 15:00, ο Ολυμπιακός Β΄ υποδέχεται στο Ρέντη την Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι»… μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β΄ επιζητούν την δεύτερη τους νίκη εντός έδρας, κόντρα στους οι «βυσσινί», οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο άλλο ματς που γίνεται την ίδια ώρα, επίσης για τον ίδιο όμιλο ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα. Τα «λιοντάρια» μετά τις δύο ισοπαλίες που είχαν με Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΟΚ Β΄ θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, όπως και οι «κυανέρυθροι» που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Ολυμπιακό Β΄ που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το ΑΕΚ Β΄ – Καραϊσκάκης και το Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β΄. Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά τις νίκες απέναντι σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό Β΄ θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, σ΄αντίθεση με τους «πράσινους» του Γιάννη Βονόρτα, οι οποίοι μετά τις ήττες από την Κηφισιά και την Ένωση αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος.

Επίσης στις 15:00 και για τον ίδιο όμιλο, θα γίνουν τα ματς Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας, Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη, Κηφισιά – Εργοτέλης και Λεβαδειακός – Χανιά, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το ματς του Ηροδότου με την Ζάκυνθο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:00 Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β΄

15:00 Ολυμπιακός Β΄- Λάρισα

15:00 Πανσερραϊκός – Τρίκαλα

Νότιος όμιλος

15:00 ΑΕΚ Β΄ – Καραϊσκάκης

15:00 Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β΄

15:00 Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας

15:00 Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη

15:00 Κηφισιά – Εργοτέλης

15:00 Λεβαδειακός – Χανιά

18:00 Ηρόδοτος – Ζάκυνθος

Διαβάστε επίσης

Back to top button