Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφές και… Ζαγαρίτης στον Παναθηναϊκό ενόψει Βόλου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο, με τον Δώνη να έχει ξανά τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ στη διάθεσή του και να ετοιμάζει τον Ζαγαρίτη για ντεμπούτο.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης τον Παναθηναϊκό στον τελευταίο αγώνα της κανονική διάρκειας της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Βόλο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του μία νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στους Αγρινιώτες, ούτως ώστε να κλείσει θετικά η φετινή σεζόν πριν τη διεξαγωγή των πλέι οφ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιώργος Δώνης έχει τους Γιόχανσον και Σένκεφελντ ξανά στη διάθεσή του, ενώ ετοιμάζεται να δώσει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον νεαρό Ζαγαρίτη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αντί του Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, αντί του τιμωρημένου Χρήστου Δώνη θα παίξει ο Ανουάρ δίπλα στον Κουρμπέλη. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Ζαγαρίτης. Στα άκρα θα είναι ο Νάγκι και ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης πίσω από τον Μακέτα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button