ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει να επιστρέψει στη Λαμία ο Πίτι!

"Ένα τηλέφωνο από τον πρόεδρο και ήρθα", δηλώνει στο Lamiara. Gr ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Λαμία, Φρανζίσκο Πίτι.

Tο πρωτάθλημα της Ινδίας έχει μόλις ολοκληρωθεί, με τον άλλοτε κυανόλευκο Φρανσίσκο Πίτι να ευχαριστεί την ομάδα του για την εμπειρία που το προσέφερε και να είναι έτοιμος, ίσως περισσότερο από ποτέ, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν και μπαίνει στα 39 του, αν και φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από όλα, να παίξει ποδόσφαιρο (6 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) , ο Πίτι είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση.

Ίσως όχι και τόσο νέα….lamiara.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα του για να τον ρωτήσει σχετικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος τόνισε πως σίγουρα θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και πως θα ήθελε να επιστρέψει αν ήταν δυνατό ακόμη και το Φλεβάρη όμως είχε συμβόλαιο με την ομάδα του και αυτό δυσκόλευε την κατάσταση σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχε κρούση από την ομάδα μας την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε…

Όσο για το ερχόμενο καλοκαίρι; Άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του, ρίχνοντας το…μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας!

“Ένα τηλέφωνο από τον πρόεδρο και έρχομαι με την πρώτη πτήση” ήταν τα λεγόμενα του Πίτι ο οποίος τόνισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η Λαμία αν θελήσει να τον αποκτήσει θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον ίδιο!

Διαβάστε επίσης

Back to top button