Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

«Έφτασε κοντά στην πηγή» αλλά δεν τα κατάφερε ο Έσπερος!

Άδικη ήττα για τον Έσπερο Λαμίας, ο οποίος έφτανε να χάνει και με 13-28 στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως το γύρισε, πήγε το ματς κόντρα στην Κομοτηνή στην παράταση... και δυστυχώς ηττήθηκε.

Κρίμα και άδικο για τον Έσπερο, που κατάφερε και γύρισε ένα θεωρητικά χαμένο παιχνίδι, οδηγώντας το στην παράταση, για να γνωρίσει εκεί την ήττα από την Κομοτηνή με 78-86!

Η ομάδα του Σοφογιάννη έχασε ένα κομβικό ματς και πλέον από εδώ και στο εξής το κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός καθώς η ομάδα της Λαμίας είναι σε οριακή βαθμολογική θέση.

Ο Έσπερος δεν ξεκίνησε καλά το ματς σε αντίθεση με την ομάδα της Κομοτηνής που πήρε κεφάλι στο σκορ από την αρχή για να κλείσει την πρώτη περίοδο με το εντυπωσιακό 13-28, φορτώνοντας τους παίκτες του Σοφογιάννη με το άγχος να κυνηγούν το σκορ.

Η β’ περίοδος ήταν πολύ καλή με τους Λαμιώτες, όταν με εξαιρετική άμυνα περιόρισαν την Κομοτηνή μόλις στους 7 πόντους για να ”ροκανίσουν” τη διαφορά και να βρεθούν στο ημίχρονο πίσω με 29-35.

Ξανά όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα ξεφεύγοντας στο 30′ με 42-56 για να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση ο Έσπερος στην τελευταία περίοδο, όταν με άμυνα για σεμινάριο και μεγάλα καλάθια στην επίθεση ισοφάρισε σε 68-68 με τρίποντο του Ρουμελιώτη από το…σπίτι του, οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση!

Εκεί, ο Έσπερος παρότι φάνηκε να έχει την ψυχολογία με το μέρος του, δεν άντεξε από την υπερπροσπάθεια για την ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 78-86 με την Κομοτηνή να ευστοχεί σε καθοριστικά σημεία του έξτρα πενταλέπτου, όπως σε ένα τρίποντο που διαμόρφωσε το σκορ σε 70-75.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Παγώνης-Καλογερόπουλος Ε.-Μπούγλος Π.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-28, 29-35, 42-56, 68-68 (καν. διάρκεια), 78-86 (τελ. αποτέλεσμα).

πηγή: Stereabasket.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button