Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μίλαν: «Εμφύλιος» με Γαζίδη και κρίσιμη συνάντηση

Ο εκ των μελών της διοίκησης της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, απαίτησε έκτακτη συνάντηση με τους υπόλοιπους διοικούντες το κλαμπ κατηγορώντας τον Ιβάν Γαζίδη για κινήσεις πίσω από την πλάτη τους και επαφές με τον Ράγκνικ δίχως να έχει ενημερώσει κανέναν!

Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στους «ροσονέρι» με τον νέο εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γαζίδη, να κατηγορείται πως λαμβάνει αποφάσεις και πράττει μόνος του δίχως να έχει ενημερώσει για το παραμικρό τους υπόλοιπους και δη τους directors, Μπόμπαν και Μαλντίνι.

«Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται και η δουλειά του Πιόλι να πιάνει τόπο. Αυτό που γίνεται προκαλεί αναταραχή. Το γεγονός πως δεν μας ανέφερε τίποτα φανερώνει έλλειψη σεβασμού και δεν είναι καθόλου σωστό. Στη Μίλαν δεν λειτουργούμε έτσι. Έχουμε μιλήσει με τον Ιβάν και θα κάνουμε μια κρίσιμη συνάντηση το προσεχές διάστημα…» είπε ο Μπόμπιαν στην Gazzetta dello Sport για την αναταραχή που έχει προκληθεί στον σύλλογο.

Ο Γαζίδης φέρεται να επικοινώνησε με τον Ραλφ Ράγκνικ και να του μίλησε τόσο για τη θέση στην άκρη του πάγκου ενόψει της επόμενης σεζόν αλλά και για έναν πιθανό ρόλο ως διευθυντής ποδοσφαίρου…

Διαβάστε επίσης

Back to top button