Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 2: Αρχίζουν τα play out!

Μπορεί τα Playout της Super League 2 να έχουν πέντε αγωνιστικές, ωστόσο η πρώτη κιόλας είναι καθοριστική για την τελική κατάταξη των ομάδων.

Μπορεί τα Playout της Super League 2 να έχουν πέντε αγωνιστικές, ωστόσο η πρώτη κιόλας είναι καθοριστική για την τελική κατάταξη των ομάδων.

Και αυτό γιατί οι δύο τελευταίες ομάδες φιλοξενούνται από τις δύο που βρίσκονται ακριβώς από πάνω τους. Αν η διαφορά των πέντε βαθμών ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης μειωθεί, το ενδιαφέρον για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων θα κορυφωθεί.

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας

Με στόχο να νικήσει για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τον ΟΦ Ιεράπετρας, η Δόξα Δράμας παίζει το πρώτο από τα δύο όλα κι όλα παιχνίδια της έδρας της. Μπορεί ο αντίπαλός της να είναι οκτώ βαθμούς πίσω, αλλά η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι στους πέντε.

Μετά το παιχνίδι Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (24′ σουτ Μαυρίας, 52′ σουτ Βάντερσον – 69′ κεφαλιά Ντάλα Κόστα) στις 28 Μαρτίου, η Δόξα δεν έκανε άλλη νίκη, με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.

Τρίκαλα – ΑΕ Καραϊσκάκης

Με μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, τα Τρίκαλα δείχνουν να είναι βαθμολογικά ασφαλή, αν και μια πιθανή ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης εντός έδρας, θα δημιουργήσει μικρή ανησυχία.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που “καίγονται” για τη μεγάλη ανατροπή και ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας, για να πιέσουν έστω τη Δόξα Δράμας προς το παρόν.

Η ομάδα της Άρτας έκανε στα Τρίκαλα την τελευταία της ήττα στις 11 Απριλίου με 1-0, αλλά τώρα ο στόχος είναι διαφορετικός και θα τα παίξει όλα για όλα.

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας

Η Παναχαϊκή χρειάζεται δύο βαθμούς για να μην βρεθεί προτελευταία, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι απίθανο σενάριο. Υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, που τον νίκησε δύο φορές φέτος, 3-0 στις 31 Ιανουαρίου στη Λάρισα και 1-0 (52′ σουτ Γιούσης) στις 20 Μαρτίου στην Πάτρα.

Ο Απόλλων Λάρισας προέρχεται από τρεις ήττες, ωστόσο στις πέντε τελευταίες εξόδους του πέτυχε τρεις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button