ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τα total market value, στου πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές και στα γκολ του Ντουρμισάι!(pic)

Τα facts and figures του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Λαμία...

Η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της SuperLeague 1 για τον ΠΑΣ Λαμία, πλησιάζει και θα είναι μία δύσκολη «μάχη».

Παρόλο που ο ΠΑΣ, πλέον δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει στα play off, δεν θα πάει για τουρισμό στο Ηράκλειο για να αντιτωπίσει τον ΟΦΗ, αλλά θα αγωνιστεί για να πάρει όπως και πέρυσι το διπλό!

Τώρα, το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα του αγώνα, με pre game αφιερώματα…

Ποια είναι τα total market value των δύο ομάδων; Πόσοι είναι οι ξένοι στους δύο συλλόγους; Ποιος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έχει την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία και ποιος «Λαμιώτης» έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ κατά των Κρητικών;

Πάμε να δούμε τα facts and figures του ΟΦΗΠΑΣ Λαμία!

*Το total market value του ΟΦΗ ανέρχεται στα 11,10 εκατ. € ενώ της Λαμίας στα 7,40εκατ. €.

*Από την άλλη το market value δεν έχει μεγάλη διαφορά, καθώς της Λαμίας είναι στα 239χιλ€, ενώ των Κρητικών στα 358χιλ. €.

*Μεγάλη διαφορά έχουμε στον μέσο όρο ηλικίας των δύο ομάδων. Οι Ηρακλειώτες έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 25,5 χρόνια, ενώ οι Λαμιώτες τα 27,3 έτη.

*Καμία από τις δύο ομάδες δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή διεθνή ποδοσφαιριστή!

*Όσο αφορά τις μικρές εθνικές ομάδες, ο ΠΑΣ Λαμία έχει μόλις έναν ποδοσφαιριστή διεθνή, ενώ ο ΟΦΗ κανέναν.

*Σε ρόστερ 31 ποδοσφαιριστών, ο ΟΦΗ έχει 11 ξένους ποδοσφαιριστές, ενώ η Λαμία έχει 13!

*Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ, είναι ο Λισάντρο Σεμέδο, ο οποίος έχει αξία τα 1,25 εκατ.€. Από την άλλη στη Λαμία δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τομέα με τον Ντάνι Μπεχαράνο να έχει αξία 450χιλ. €.

*Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων! Και αυτός είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έχει 2 γκολ κόντρα στον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button