Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φέστα: «Η Λαμία έχει ποιότητα, μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τζιανλούκα Φέστα.

Την πίστη του ότι η Λαμία μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Τζιανλούκα Φέστα αποτελεί και επίσημα πλέον τον νέο προπονητή της Λαμίας.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του, με την ομάδα της Φθιώτιδας ο Ιταλός προπονητής πραγματοποίησε την Παρασκευή (4/3) την πρώτη του προπόνηση με τον στερεοελλαδίτικο σύλλογο.

Στο περιθώριο αυτής, ο νέος προπονητής της Λαμίας μίλησε τόσο για τα νέα του καθήκοντα, όσο και για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν λόγο κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια» ανέφερε ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το αν πρέπει να αναμένουμε αλλαγές από το πρώτο παιχνίδι: «Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».

Για το αν μπορεί η Λαμία να σώσει την κατηγορία: «Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button