ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Stoiximan SuperLeague 1: Η προαναγγελία του αγώνα Βόλος – ΠΑΣ Λαμία!

Είναι η 12η αναμέτρηση τους σε επίπεδο Stoiximan Super League ανεξάρτητα έδρας και ο Βόλος έχει να υπερασπιστεί μια τρομερή παράδοση στα έντεκα τελευταία.

Είναι η 12η αναμέτρηση τους σε επίπεδο Stoiximan Super League ανεξάρτητα έδρας και ο Βόλος έχει να υπερασπιστεί μια τρομερή παράδοση στα έντεκα τελευταία.

Η Λαμία κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παρθενικό τους παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία και από εκεί και πέρα δεν έχει επικρατήσει ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας επί του αντιπάλου της.

Νικητής βέβαια στις αναμετρήσεις τους είναι η ισοπαλία, με τα έξι από τα δώδεκα παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, κάτι που συνέβη και στους δύο περσινούς τους αγώνες, με 2-2 στη Λαμία και 1-1 στο Βόλο.

Ο Βόλος δίνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος στην έδρα του, αφού πέρσι είχε ανοίξει πάλι η αυλαία στη Μαγνησία με το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3.

Από την πλευρά της, η Λαμία έχει ξαναβρεθεί σε εναρκτήριο παιχνίδι πρωταθλήματος το 2020-21 (Άρης – Λαμία 3-1) και το 2019-20 (Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1).

Με γηπεδούχο τον Βόλο έχουν διεξαχθεί έξι αναμετρήσεις, με την ομάδα της Μαγνησίας να έχει επικρατήσει σε τρεις από αυτές και τα άλλα τρία να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει νίκες με τρία διαφορετικά σκορ (με 3-0, με 2-1 και 1-0). Αντίθετα, στις ισοπαλίες υπήρξε το 0-0 του 2019-20 και οι δύο επόμενες ήταν με 1-1.

Όλες τους οι αναμετρήσεις -και στις δύο έδρες- για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν γκολ και το μοναδικό 0-0 έχει εμφανιστεί στη διαδικασία των Playouts.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 8-3

Διαβάστε επίσης

Back to top button