ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο στόχος στα play out… και το ραντεβού διοίκησης και Μάντζιου!

Πρώτα τα play out και μετά το μέλλον του Άκη Μάντζιου στον ΠΑΣ Λαμία...

Η Λαμία δεν θα μπει σε καμία περίπτωση αδιάφορη στα πλέι άουτ. Στόχος είναι να παλέψει για την 7η θέση, ενώ αργότερα θα υπάρξουν και οι ουσιαστικές επαφές με τον Άκη Μάντζιο, με τον οποίο ήδη έχει γίνει κουβέντα σε φιλολογικό επίπεδο.

Η μεγάλη υπέρβαση για την 6η θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ δεν έγινε για τη Λαμία καθώς στην ομάδα της Φθιώτιδας κόστισε πολύ το γεγονός ότι δεν είχε το εύκολο γκολ από τον Γενάρη και έπειτα με την πώληση του Τουράμ. Η προσθήκη του Χρήστου Αραβίδη, ενός επιθετικού που γνωρίζει την κατηγορία, σε περίπτωση που είχε γίνει λίγο νωρίτερα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Κάτι που φάνηκε με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Έλληνας φορ στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη.

Πλέον στη Λαμία στρέφουν την προσοχή τους στα πλέι άουτ, έχοντας μπροστά τους τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Και στο στρατόπεδο της ομάδας κάθε άλλο παρά αδιάφορα δεν θα είναι τα πλέι άουτ, μιας και ο στόχος της 7ης θέσης είναι ξεκάθαρος από όλους. Δεδομένα υπάρχει μια απογοήτευση στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες για το γεγονός ότι ενώ έφτασαν κοντά στο κάτι παραπάνω, για μικρές λεπτομέρειες αυτό χάθηκε. Όμως από εδώ και πέρα οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα τα πλέι άουτ και την 7η θέση.

Ο αναμορφωτής της Λαμίας τη φετινή σεζόν φυσικά ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος με το επιτελείο του παρέλαβε τη Λαμία με μόλις 4 βαθμούς και από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα κατάφερε να μαζέψει 23 πόντους! Και φυσικά το θέμα της παραμονής του 50χρονου κόουτς στην τεχνική ηγεσία είναι κάτι που θα απασχολήσει σημαντικά τη διοίκηση του συλλόγου. Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες κουβέντες σε φιλολογικό επίπεδο, ωστόσο αργότερα θα υπάρξει και ουσιαστική συζήτηση που θα καθορίσει την πορεία της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Είναι δεδομένη η εκτίμηση της Λαμίας προς το πρόσωπο του Μάντζιου για τη δουλειά που έχει γίνει, ενώ και ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής στην πρόσφατη συνάντηση που είχε κάνει με τους οργανωμένους οπαδούς, είχε εκφράσει την πρόθεση του ίδιου και του τεχνικού του επιτελείου να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στον πάγκο. Ωστόσο αυτό θα οριστικοποιηθεί στο ουσιαστικό ραντεβού Μάντζιου – διοίκησης, όταν αυτό οριστεί, όπου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που θα αφορούν το «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη σεζόν προκειμένου να υπάρξει κοινό όραμα. Προφανώς αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η Λαμία να μπει δυναμικά στους αγώνες των πλέι άουτ, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα που τα έχει ανάγκη για να παλέψει για την 7η θέση που έχει τεθεί ως στόχος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button