Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Έσπερο Λαμίας!

Η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας, προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή την αθλητική και περιβαλλοντική εκδήλωση που διοργάνωσε, τα ΕΣΠΕΡΕΙΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ διοργάνωσε με επιτυχία ,κατά το διάστημα 28 Φεβρουαρίου μέχρι 01 Μαρτίου 2020 την αθλητική και περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα εκδήλωση τα ΕΣΠΕΡΕΙΑ.

Στην εκδήλωσή μας έλαβαν μέρος οι μικροί αθλητές των τμημάτων υποδομών Ακαδημίας του Εσπέρου Λαμίας, της Νίκης Βόλου και του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους φορέων, τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα φίλια αθλητικά σωματεία και όλους τους γονείς, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Θα κάνουμε μνεία στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, με τον Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ιδιαίτερη αναφορά της συνεργασίας, στα πρόσωπα του κ.Αντιδημάρχου Λαμιέων κ.κ.Φώσκολο Παναγιώτη και του κ.Αντιπεριφεριάρχη κ.κ. Κυρμανίδη Ηλία.

Οι ανωτέρω φορείς αναγνωρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική και ερασιτεχνική προσπάθειά μας, που ως σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες παιδιών και μέσω αυτού την προσφορά στην πόλη μας, ενήργησαν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας, με γνώμονα την αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας του Δήμου μας.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button