Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο Mayweather ζητάει 600 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει με McGregor και Khabib!

O Floyd Mayweather κοστολογεί τον εαυτό του ψηλά με ένα ποσό της τάξεως των 600 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τα money fights με τον Conor McGregor και Khabib Nurmagomedov.

ΟΑμερικανός έχει στο νου του τις αναμετρήσεις για το 2020 ωστόσο οι διαπραγματεύσεις του με τον Dana White δεν είναι εύκολες, λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων του.

“Μιλήσαμε τον Dana White στα social media και υπάρχουν δύο ονόματα αυτή την στιγμή. Είπαμε για τον McGregor και τον Khabib. Για μένα τα 600 εκατομμύρια δολάρια είναι το ποσό που επιθυμώ.

Αν βγω εκεί έξω και ρισκάρω θα πρέπει να αξίζει. Το πρώτο ματς με τον McGregor ήταν επιχειρηματική απόφαση. Στην πυγμαχία αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστώ με κάποιον αθλητή της σειράς.

Το ματς με τον McGregor είχε νόημα γιατί έβγαλα λεφτά. Δεν παίζω με αθλητές που έχουν από πίσω τους μία πόλη να τους στηρίζει. Θέλω να τους στηρίζουν ολόκληρες χώρες”.

Ο Mayweather πάντως από τις δηλώσεις του και το ρίσκο που αναφέρει πως σκέφτεται να πάρει, “φωτογραφίζει” το ενδεχόμενο να παίξει αγώνα MMA και φυσικά αυτό τον θέτει σε πραγματικό κίνδυνο αφού μία μάχη με τους παραπάνω αθλητές στο κλουβί, είναι δεδομένη ήττα, όπως αντίστοιχα είχε εκείνος το αβαντάζ σε αγώνες πυγμαχίας έναντι των MMAer.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button