Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τρέχει» για να προλάβει ο Ολιβέιρα!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται στην Πορτογαλία για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τρέχει για να προλάβει τα πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ εδώ και μέρες παραμένει στην πατρίδα του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Εξετάστηκε από ειδικό γιατρό που έχει αναλάβει στο παρελθόν και άλλους διάσημους συμπατριώτες του και έχει ξεκινήσει ήδη εντατικές θεραπείες για να αποθεραπευτεί το συντομότερο.

Ο Ολιβέιρα μιλώντας αυτές τις μέρες με ανθρώπους της ΑΕΚ τους τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει την επέμβαση και μέσω της αποθεραπείας που ακολουθεί να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχό του και τον χρόνο. αφού η αναβολή της έναρξης των πλέι οφ αυτό το Σαββατοκύριακο του δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ. Ο Ολιβέιρα έχει αποφασίσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να αποφύγει το νυστέρι και ευελπιστεί ότι θα προλάβει τα κομβικά ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button