Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εντός έδρας γκέλα για Λεβαδειακό

Σε εντός έδρας στραβοπάτημα υποχρεώθηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τα Χανιά σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Την δυνατότητα να περάσει και πάλι δεύτερος απώλεσε ο Λεβαδειακός, εν αντιθέσει με τα Χανιά που έφυγαν με βαθμό από ακόμα μία δύσκολη έδρα. Όσον αφορά τον αγώνα οι Βοιωτοί ήταν αυτοί, οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στο ματς στο πρώτο μέρος με στόχο το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εν τούτοις δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Κουτζαβασίλη. Από την πλευρά της, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προσπάθησε να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρει…

Στην επανάληψη η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ενέτεινε την πίεση της, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών. Στο 68΄ ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ, η κεφαλιά όμως του Ιωαννίδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κουτζαβασίλη.

Η απάντηση από το συγκρότημα των Χανίων ήρθε στο 84΄, με το σουτ του Βασιλείου μακριά από το δοκάρι του τέρματος του Μπάγιτς. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο στείρο 0-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button