Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Kώστας Ντελής: Η «αποκάλυψη» του MMA Challenge Pro που πήρε τον τίτλο μόλις στα 18!

Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο νεαρός άσος...

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε πρόσφατα στο MMA Challenge Pro μεταξύ του ταλαντούχου Κώστας Ντελή(Black Belt Academy Λαμία) και του σκληροτράχηλου Ραφαέλ Αλιάι. Νικητής ήταν ο Ντελής με φοβερή εμφάνιση και υποταγή στον δεύτερο γύρο.

Ο νεαρός άσος έφτασε τις πέντε νίκες στις μικτές πολεμικές τέχνες και έγινε πρωταθλητής του promotion μόλις στην ηλικία των 18! Ο Ντελής λέει σχετικά με το ματς.

Διαβάστε εδώ το άρθρο στο fightsports.gr

«Είχα δουλέψει αρκετά για αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν και λάθη μέσα στο αγώνα μου. Κατά τα αλλά περίμενα ότι το ματς θα το τελείωνα με αυτόν τον τρόπο», λέει στα πρώτα του λόγια ενώ για την δήλωση του αντιπάλου του στο τέλος του ματς πως ήταν τυχερός απάντησε:

«Ο αντίπαλος μου μίλησε για τύχη, εγώ πάντα λέω ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν σε έναν αγώνα και ότι εκμεταλλεύομαι την κάθε ευκαιρία μέσα στον αγώνα ώστε για να είμαι νικητής .Για να κερδίσει την ρεβάνς πρέπει να ξαναδείξει την αξία του ώστε να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο».

Tέλος αναφορικά μέλλον του δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Υπαρχουν σίγουρα πολλοί καλοί αθλητές που θα μπορούσα να αναμετρηθώ μαζί τους. Ο χρόνος θα δείξει».

Ο Ντελής ευχαρίστησε το κοινό που τον στηρίζει και τόνισε πως στόχος του το 2020 είναι να δώσει δυνατές μάχες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

πηγή: fightsports.gr / Kίμωνας Oζζ

Διαβάστε επίσης

Back to top button