Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“One man show” ο Ανάκογλου!

Τα έκανε όλα ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία, στη νίκη της Παναχαϊκής επί του Απόλλωνα Πόντου.

Καταιγιστική ήταν η Παναχαϊκή την Τρίτη (10/3) και διέλυσε με 7-0 τον Απόλλωνα Πόντου για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 με τον μέχρι πριν λίγους μήνες κυανόλευκο, Δημήτρη Ανάκογλου να συμβάλει τα μέγιστα για να έρθει αυτή η νίκη.

Ένα κερδισμένο πέναλτι, μία ασίστ και ένα γκολ ήταν ο απολογισμός του Δημήτρη Ανάκογλου στην εμφατική νίκη της Παναχαϊκής επί του Απόλλων Πόντου με 7-0.

Η  ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με 28 βαθμούς είναι στην 8η θέση κι έχει ελπίδες για να βγει στα πλέι οφ, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να γίνονται… σάκος του μποξ και να διατηρούνται ουραγοί στο -3.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου λόγω….κορωναϊού, οι Αχαιοί άνοιξαν το σκορ στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυτίδη, παράβαση που κέρδισε ο Ανάκογλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα από ασίστ του Ανάκογλου ο Κυνηγόπουλος βρήκε δίχτυα για το 2-0, ενώ ο Μυτίδης σκόραρε ξανά στο 19′ μετά από σέντρα του Σταμόπουλου από αριστερά.

Στο 23′ ο Μαλέσιος εξουδετέρωσε το ωραίο σουτ του Μαυριά, αλλά στο 29ο λεπτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ του Ανάκογλου για το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 56′ ήταν η σειρά του Μαυριά να χριστεί σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να χάσουν την ευκαιρία οι Πόντιοι να βάλουν ένα γκολ, με τον Καπούταγλη να υποπίπτει σε πέναλτι στο 60′ για ανατροπή του Φράγκου, αλλά να αποκρούει την εκτέλεση του Καλογέρη.

Δεν έγινε το 5-1 και, αντίθετα, ήταν ο Μασούρας αυτός που έγραψε το 6-0 δύο λεπτά αργότερα, για να έρθει και το έβδομο γκολ για τους Πατρινούς με πλασέ του Τσότρα στο 72ο λεπτό.

Aπό εκεί και πέρα, οι παίκτες της Παναχαϊκής… κατέβασαν ταχύτητα και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσσος του Συνδέσμου Κορινθίας με βοηθούς τον Τριαντάφυλλο του Συνδέσμου Κορινθίας και τον Καραλή του Συνδέσμου Ηλείας.

Κίτρινες69′ Θεολόγου, 79′ Σταυρόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Κυνηγόπουλος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Θεολόγου, Σταυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Μαυριάς (78′ Παπαδόπουλος), Mασούρας, Ανάκογλου (69′ Τσότρας), Μυτίδης (65′ Αντωνακόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Καλλίας, Χατζηαθανασίου (69′ Νάστο), Καλογέρης, Τουρσίδης (46′ Xατζηκωνσταντίνου), Χριστοδούλου, Τσουμάνης, Λάσκοφ (46′ Τσιάτας), Φράγκος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button