Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διακοπή στη δίκη των 28!

Με κοινό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης και σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας, η δίκη των "28" του ελληνικού ποδοσφαίρου διακόπτεται προσωρινά λόγω της πανδημίας.

Με κοινό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης και σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας, η δίκη των “28” του ελληνικού ποδοσφαίρου διακόπτεται προσωρινά λόγω της πανδημίας.

Με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης τα δικαστήρια αναμένεται να αναστείλουν προσωρινά την λειτουργία τους, ωστόσο ήδη από την Πέμπτη 12/3, το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε να βάλει προσωρινά στον “πάγο” την δίκη Μαρινάκη και των υπολοίπων 27 προσώπων που κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων και σύσταση συμμορίας κατά περίπτωση.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, ανέφερε προς το δικαστήριο: “Ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Θα ήθελα να έχω αυτοαπομονωθει, αντίθετα με την επιθυμία του πελάτη μου που θέλει η δίκη να συνεχιστεί”.

Με το αίτημα Δημακόπουλου για διακοπή της δίκης, συμφώνησαν όλοι οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, ενώ και ο εισαγγελέας της έδρας, Χάρης Λακαφώσης, το θεώρησε εύλογο και συναίνεσε. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για την επόμενη δικάσιμο που είναι προγραμματισμένη για την άλλη Πέμπτη (19/3).

Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, ότι η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω της πανδημίας θα διαρκέσει περισσότερο. Να σημειωθεί ότι σήμερα επρόκειτο να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Νίκος Γεωργέας, ο Παντελής Καφές, καθώς και να ολοκληρώσει την κατάθεσή του ο Δημήτρης Καλαιτζίδης. Αυτό θα συμβεί με την επανέναρξη της δίκης, όποτε αυτή αποφασιστεί.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button