ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποκάλυψη Βόκολου στο Διπλό Μαρκάρισμα: «Συμφώνησα με τη Λαμία για τη νέα σεζόν» (audio)

ΠΑΣ Λαμία και Λεωνίδας Βόκολος θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά! Δείτε τι δήλωσε στον LamiaPolis 87,7 και στο #ΔιπλόΜαρκάρισμα ο Έλληνας τεχνικός.

ΠΑΣ Λαμία και Λεωνίδας Βόκολος θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά! Δείτε τι δήλωσε στον LamiaPolis 87,7 και στο #ΔιπλόΜαρκάρισμα ο Έλληνας τεχνικός.

Τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσουν με τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Λεωνίδα Βόκολο, είχαν ο Νίκος Μώκος και ο Λάμπρος Αρναούτογλου ή πιο απλά το Διπλό Μαρκάρισμα του LamiaPolis 87,7.

Αυτό που αποκάλυψε ο κ. Βόκολος στο «Μαρκάρισμα» είναι πως υπήρχε ταύτιση με την διοίκηση της Λαμίας και για τη νέα σεζόν και έχουν συμφωνήσει σε όλα έτσι ώστε να παραμείνει ο Έλληνας προπονητής και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Πιο αναλυτικά:

Για το αν ξεκίνησαν οι διακοπές: Βρίσκομαι στην Αθήνα στην οικογένεια μου η οποία είναι μακριά όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχουν ξεκινήσει οι διακοπές ακόμα είναι λίγο δύσκολες οι διακοπές για εμάς τους προπονητές αυτή την περίοδο γιατί ουσιαστικά δεν καθόμαστε και πολύ. Σίγουρα είναι απαραίτητο, ήταν τρεις μήνες δύσκολοι , ήταν ένα ταξίδι που στέφθηκε με επιτυχία στο τέλος αλλά δύσκολο όπως σχεδόν όλα. Στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πραγματικά η χαρά είναι πολύ μεγάλη και είμαι δίπλα χαρούμενος γιατί είδα και αυτό είναι που με κάνει πολύ χαρούμενο, τον κόσμο να είναι χαρούμενος και να βγαίνει στους δρόμους πραγματικά κάτι το οποίο ήταν πρωτόγνωρο για μένα.

Για το τι είδε στην ομάδα και αποφάσισε να αναλάβει: Είδα ότι είναι μία ομάδα με συνθήκες κανονικής δουλειάς, είναι μία ομάδα με έναν σοβαρό πρόεδρο και αρκετό κόσμο ο οποίος στηρίζει την ομάδα και πραγματικά έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πάνω από όλα έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολλές ώρες και πραγματικά όταν δουλεύεις ανταμοίβεσαι. Γενικά δεν φοβάμαι και στην αρχή πολύς κόσμος μου έλεγε πως είναι δύσκολα τα πράγματα όμως εγώ απαντούσα πως η Λαμία είναι καλή ομάδα έχει καλό ρόστερ και νομίζω ότι χρειάζεται δουλειά.
Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά βοήθησε κάτι πολύ βασικό: Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι τη πρώτη μέρα που πήγαμε αλλά αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς που ήθελα να κάνουμε και πραγματικά ανταποκρίθηκαν άμεσα, από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Και βέβαια ο κόσμος. Είμαι χαρούμενος που έδωσα χαρά στο κόσμο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, προσωπικό ευχαριστώ. Στην αρχή ήταν λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση όχι από τον κόσμο της Λαμίας από τους γύρω-γύρω, γενικά έίχα διαβάσει και τα σχόλια ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά εν πάση περιπτώσει από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η πραγματική αγάπη που εισέπραξα και η εκτίμηση μου έδωσαν θάρρος για να μπορώ να δουλέψω περισσότερο.

Για το πιο δύσκολο παιχνίδι του: Αν μπορείς να πεις για ένα παιχνίδι θα ήταν σαφώς αυτό με τον Ιωνικό . Αυτό που έλεγα στα παιδιά από τη πρώτη στιγμή είναι ότι η ομάδα έχει να παίξει 10 τελικούς και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν κάναμε σχέδια και όνειρα μετά από δύο-τρία παιχνίδια ή το τι θα γίνει στο τέλος. Δεν είχαμε πάρει το κομπιουτεράκι δεν μετρούσαμε τους βαθμούς και τι ακριβώς θα γίνει κοιτάγαμε τον εαυτό μας και το κάθε παιδί ξεχωριστά και έτσι όταν βρήκαμε τα αποτελέσματα και όταν πια η παραμονή εξαρτιόταν από τα πόδια μας μας έδωσε δύναμη για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν με ρωτάτε για ένα παιχνίδι ναι ήταν με τον Ιωνικό . Ίσως το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της ιστορίας θα έλεγα γιατί πραγματικά τόσα χρόνια δεν θυμάμαι τουλάχιστον εγώ τέτοιο ενδιαφέρον στα πλέι άουτ μέχρι τελευταία αγωνιστική.

Που μίλησε πρώτα για το ενδιαφέρον της Λαμίας: Το είπα πρώτα στην οικογένειά μου που είναι εκεί πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και στη συνέχεια σε κάποιους δικούς μου ανθρώπους όπως ο Τάκης Φύσσας, ένα παιδί που είμαστε μαζί πολλα χρόνια φίλοι και κουμπάροι και γενικά πάντα είναι από τους ανθρώπους που συζητάω και του μιλάω για τέτοια θέματα.

Για το αν βρήκε κοινά σημεία ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Λαμία: Βρήκα κοινά σημεία ναι. Δύο ομάδες που βρίσκονταν σε παρόμοια και κυρίως η Λαμία που όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια τη πρώτη μέρα είδα πρόσωπα σκυθρωπά η πρόσωπα που ήταν απόλυτα φυσιολογικό να είναι απογοητευμένα. Το ίδιο ακριβώς, η ίδια εικόνα ήταν και στον Πανιώνιο βέβαια ήταν διαφορετικά τα δεδομένα , διαφορετικές ομάδες, διαφορετικά τα ρόστερ αλλά σε γενικές γραμμές η προσπάθεια έγινε και στις δύο ομάδες μόνο που στη Λαμία στο τέλος στέφθηκε με επιτυχία ενώ στον Πανιώνιο δυστυχώς η τελευταία μάχη με τον Ατρόμητο μας στέρησε τη δυνατότητα να μείνουμε στη κατηγορία.

Αν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Λαμία: Χθες το βράδυ είχαμε ραντεβού με τον πρόεδρο και νομίζω ότι υπήρξε ταύτηση απόψεων. Δεν έχουν πέσει υπογραφές επίσημα αλλά υπάρχει συμφωνία είμαστε okay προχωράμε μαζί για την επόμενη χρονιά μία δύσκολη χρονιά αλλά νομίζω ότι και αυτή η χρονιά πάλι με τα συστατικά αυτά που είχαμε μέχρι τώρα θα ξεκινήσει με στόχο τη γρήγορη παραμονή.

Για το ρόστερ της νέας σεζόν: Συγκεκριμένο αριθμό δεν έχω καταλήξει στο μυαλό μου αλλά δεν θέλω το ρόστερ να ξεπερνάει τον αριθμό των 30-32 ποδοσφαιριστών. Η αλήθεια είναι πως όταν ήρθα στη Λαμία υπήρχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εύκολο όταν έχεις πάρα πολλά παιδιά. Ευτυχώς όμως για μας καταφέραμε όλοι μαζί, μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε τα αποδυτήρια αλλά καταλαβαίνεται ότι εγώ δεν είμαι αυτός που θέλω να δουλεύω με 35 ποδοσφαιριστές.

Για την έναρξη της προετοιμασίας: Η επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ξεκινήσει περίπου στις αρχές Ιουλίου 5-6. Το πρωτάθλημα ξεκινάει από την πληροφόρηση που έχω στις 19 Αυγούστου ή στις 26 (έχουν δώσει δύο πιθανές ημερομηνίες)

Αν είναι πιο δύσκολο να είσαι προπονητής ή τεχνικός διευθυντής: Θέση του προπονητή με διάφορα okay μεγαλύτερη νομίζω να είναι πολύ μεγαλύτερη

Για την ηρεμία που βγάζει: Γενικά πάντα είμαι έτσι στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου το έχουν πει πάρα πολλοί, ειδικά στη διάρκεια του αγώνα προσπαθώ να είμαι ήρεμος γιατί πρέπει και για την ομάδα και για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Κάποιες στιγμές μετά τα παιχνίδια, όταν έχει τελειώσει το ματς βγαίνει η πίεση και ξεσπάς γιατί πραγματικά υπάρχει πίεση. Και όποιος λέει ότι δεν έχει πίεση και δεν έχει άγχος νομίζω ότι θα λέει ψέματα. Όσο για το παιχνίδι με τον Ιωνικό νομίζω ότι ένιωθα σαν να είχα παίξει ως ποδοσφαιριστής 4 παιχνίδια!

Για το φετινό πρωτάθλημα: Συναρπαστικό και πραγματικά ανταγωνιστικό μέχρι τελευταία σχεδόν αγωνιστική. Πραγματικά διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο το φετινό πρωτάθλημα μακάρι και τα επόμενα να είναι έτσι γιατί είναι σημαντικό να μην ξεκαθαρίζει τίποτα πάρα πολύ νωρίς. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια άρα λοιπόν γίνεται πιο ελκυστικό με τον τρόπο αυτό το πρωτάθλημα. Το πήρε η ΑΕΚ δίκαια, ήταν και ο Παναθηναϊκός μέσα στο παιχνίδι μέχρι τελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει τα θετικά και να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά για να γίνει καλύτερος.

“Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι των τριών μηνών. Πρώτα από όλους τη διοίκηση, τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα, το staff και όλα τα παιδιά που ήταν κοντά μας σε αυτούς τους μήνες. Όπως είπα και στην αρχή εγώ προσωπικά πιστεύω ότι καμία επιτυχία δεν μπορεί να ανήκει σε έναν ή δύο. Είναι μία συνολική επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!|”

Διαβάστε επίσης

Back to top button