Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

BCL: Στο… επίκεντρο η επίδραση του Λάνγκφορντ

Αν και η δράση έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, το Basketball Champions League δημοσίευσε θέμα για τα στοιχεία που ξεχώρισαν από τα δεύτερα ματς της Φάσης των 16.

Στο συγκεκριμένο θέμα, την τιμητική του έχει μεταξύ άλλων ο Κιθ Λάνγκφορντ κι ο άμεσος αντίκτυπος που είχε η επιστροφή του στην επιθετική εικόνα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΒCL:

MIES (Ελβετία) – Ξέρατε ότι πέρασαν 100 μέρες από όταν η πρωταθλήτρια Τσεχίας Nymburk έχασε για τελευταία φορά ένα παιχνίδι, ή ότι ένας 17ρονος έκανε ρεκόρ διοργάνωσης στη Φάση των 16; Και μπορείτε να μαντέψετε το επίτευγμα του James Feldeine;

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάποια ενδιαφέρονται στοιχεία από τους δεύτερους αγώνες της Φάσης των 16:

Η NYMBURK ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΟ 23/20

Η Nymburk έκανε το 2-0 στη σειρά με την Teksut Bandirma αυτή την εβδομάδα και κατάφερε να προκριθεί στα Προημιτελικά του BCL για πρώτη φορά στην ιστορία της. Είναι η τρίτη φορά που οι πρωταθλητές Τσεχίας φτάνουν τόσο μακριά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού τα είχαν καταφέρει το 2012 και το 2012 στο Eurocup.

Ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που έφτασαν τόσο μακριά, καθώς η Nymburk ακόμη δεν έχει ηττηθεί στη διάρκεια του 2020. Η τελευταία της ήττα είναι μακρινή ανάμνηση – είναι 100 μέρες μακριά, για να είμαστε ακριβείς.

Την Τρίτη, η Nymburk διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα 23 παιχνίδια, εκ των οποίων είναι 14 σερί νίκες για το πρωτάθλημα Τσεχίας κι 9 σερί – επίδοση ρεκόρ – για το BCL. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 3 Δεκεμβρίου, από το Περιστέρι Winmasters στην Αθήνα για την 7η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button