Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μεταγραφή στον «άσσο» για την Προοδευτική Λάρυμνας!

Την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Δημήτρη Κατσιμήτρου, ανακοίνωσε η Προοδευτική Λάρυμνας.

Σημαντική ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για την Προοδευτική Λάρυμνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου γκολκίπερ, Δημήτρη Κατσιμήτρου.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα ο οποίος έχει παραστάσεις από τη Γ΄Εθνική έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες της Αναγέννησης Σχηματαρίου, ΑΚΠΟ Δροσιάς, Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, ΓΑΟ Αρματηλάτης, ΑΟ Υπάτου αλλά και του Κεραυνού Αγίου Θωμά.

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κατσιμήτρου, αναφέρεται πως η διοίκηση έχει στόχο την παραμονή του 90% των παικτών του περσινού ρόστερ ενώ οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι ποιοτικές!

H ανακοίνωση:

“Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο  τερματοφύλακα Δ.ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ έναν ποδοσφαιριστή  με πλούσια καριέρα σε πολλές ομάδες και με  συμμετοχές  στο πρωτάθλημα της  ( Γ εθνικής )  , αναφορικά μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε: ( ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΑΟ ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ – ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ  ),   με την προσθήκη και του Δ.Κατσιμήτρου  ευχόμαστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα  την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το Δ.Σ.  είχε σαν στόχο και επιδίωξη την νέα αγωνιστική περίοδο να μείνει στην ομάδα το 90 % του περσινού ρόστερ  και να ενισχυθεί με ποιοτικές προσθήκες.

Έπειτα   από την  τελευταία σύσκεψη που έγινε του Δ.Σ και με την παρουσία του νέου  προπονητή κ. Σαλαπάτα Δ  θα επιδιώξουμε να  κλείσουν και οι τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας  στοχεύοντας  να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν με ολοκληρωμένο το ρόστερ”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button