Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Βόμβα από Canelo – Golovkin : Συμφώνησαν για 3ο ματς!

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει φέρει σε στασιμότητα και τον κόσμο της πυγμαχίας , εντούτοις παρασκηνιακά οι επαφές και οι διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη με αποτέλεσμα πολλά να συμβαίνουν.

πηγή: ufight.gr

Ένα από αυτά είναι και το γεγονός πως σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών οι Saul ‘Canelo’ Alvarez και Gennady Golovkin συμφώνησαν προφορικά για την διεξαγωγή τρίτης αναμέτρησης μεταξύ τους.

Το πότε θα γίνει το ματς εξαρτάται και από το πότε ο ‘Canelo’ θα αντιμετωπίσει τον Billy Joe Saunders , μιας και ο αγώνας τους που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου ενδέχεται να πάει πιο πίσω.

Στόχος τους είναι o τρίτος αγώνας να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο AT&T Stadium του Dallas , εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά.

Επίσης είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ‘Canelo’ να μην κάνει καθόλου τον αγώνα με τον Saunders και να πάει κατευθείαν στην τριλογία με τον Golovkin.

Πλέον ο Καζάκος θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Μεξικάνο , που τόσο πολύ επιθυμει. Ο πρώτος τους αγώνας το 2017 είχε λήξει ισοπαλία, ενώ η ρεβάνς το 2018 βρήκε νικητή τον ‘Canelo’ στα σημεία.

Το τρίτο ματς αναμένεται να γίνει στην middleweight κατηγορία και τα 160 pounds.

Διαβάστε επίσης

Back to top button