ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία στο Football Manager 2020!(pics)

Η διακοπή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Λαμία (και όχι μόνο) μας δίνει τη δυνατότητα να «μπούμε στα άδυτα» της ομάδας... στο Football Manager 2020.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Football Manager 2020, πρόκειται για έναν προσομοιωτή προπονητικής ή πιο απλά ένα simulator παιχνίδι με αρκετά αληθοφανή στοιχεία, συμβόλαιο, παίκτες, κανόνες κ.τ.λ.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας! Ο κοροναϊός έχει σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, πράγμα το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να «ψαχτούμε» λίγο παραπάνω σε θέματα τα οποία δεν μας απασχολούσαν ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες!

Παρόλο αυτά, πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε παρουσιάσει τις μεταγραρφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία, μέσω του FM2020, άρθρο το οποίο μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ!

Τώρα, θα μπούμε πιο βαθιά στα άδυτα του ΠΑΣ Λαμία στο Football Manager, βλέποντας τις δυναμικές της ομάδας, την ιεραρχία, τα κοινωνικά γκρουπ, το προσωπικό, τις πληροφορίες που διαθέτει το παιχνίδια όσο αφορά τους «κυανόλευκους» αλλά και την προεσκόπιση της σεζόν, όπου το παιχνίδι τοποθετεί τις ομάδες της SuperLeague 1 στις θέσεις που θεωρεί πως θα τερματίσουν στο τέλος της σεζόν.

Ξεκινάμε με τις πληροφορίες της ομάδας. Όπως βλέπετε στην ιστορία του πρωταθλήματος, η Λαμία ξεκίνησε από τη Γ΄Εθνική, μετέπειτα έπεσε στις τοπικές κατηγορίες για να ανέβει ξανά λίγα χρόνια μετά στη Β΄Εθνική όπου και κατάφερε εκτός από το να καθιερωθεί… να ανέβει στην Α΄Εθνική!

Έτος ίδρυσης το 1964, επαγγελματικό το καθεστώς ενώ η εθνική της φήμη είναι στα 2,5 αστεράκια. Τα οικονομικά είναι ικανοποιητικά ενώ αρχηγός είναι ο Βάντερσον, δεύτερος αρχηγός ο Μπουλούλης, αναντικατάστατος παίκτης ο Μπεχαράνο και σπουδαίο ταλέντο ο Παναγιώτης Κατσίκας!

Όπως μπορείτε να δείτε το παιχνίδι διαθέτει και τις εμφανίσεις της ομάδας, ενώ κάτω από τις φανέλες έχουμε το γήπεδο, το ΔΑΚ Λαμίας με χωρητικότητα 4,987 και έτος κατασκευής το 1952.

Περνάμε στην ιεαρχία της ομάδας, όπου έχουμε δύο ηγέτες και αυτοί είναι ο Λουκάς Βύντρα και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι!

Στους παίκτες με μεγάλη επιρροή είναι οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Κωνσταντίνος Μπουλούλης, Βασίλης Πλιάτσικας και Χρήστος Αραβίδης.

Πιο κάτω οι επόμενες κατηγορίες:

Και μετά την ιεραρχία, περνάμε στα κοινωνικά γκρουπ με το κύριο γκρουπ να περιλαμβάνει 13 ποδοσφαιριστές.

Στο δευτερεύον γκρουπ βλέπουμε 11 παίκτες, ενώ στο Β΄και τελευταίο γκρουπ έχουμε 6 παίκτες!

Στο τεχνικό τιμ, βλέπουμε τον βοηθό προπονητή, Γιώργος Χωριανόπουλο, τον προπονητή και επικεφαλή των ακαδημιών Απόστολο Παπανικολάου, ενώ κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος και οι γυμναστές φυσικής κατάστασης Γιώργος Αδάμ και Λουκάς Λούλος!

Λίγο πριν δούμε τις καρτέλες όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ανά θέσεις, θα δούμε την προεσκόπιση του FM2020 για την SuperLeague 1, όπου δίνει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, με δεύτερο τον ΠΑΟΚ και τρίτη την ΑΕΚ.

Από την άλλη για υποβιβασμό έχει τις ομάδες του Πανιωνίου και του ΝΠΣ Βόλος και τη Λαμία την θέλει να τερματίζει στην 12η θέση του πρωταθλήματος!

Δείτε την κατάταξη:

Και τώρα περνάμε στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών, όπου σε κάθε θέση θα επιλέγουμε έναν για να σας τονίσουμε μερικά χαρακτηριστικά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αυτός που ξεχωρίζει και σύμφωνα με το FM2020, είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Στο παιχνίδι οι τερματοφύλακες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και εδώ βλέπουμε ότι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας καλός τερματοφύλακας, ο Θεοδωρόπουλος τα έχει αρκετά ανεβασμένα. 14 στα αντανακλαστικά, 14 έκταση άλματος, 13 μπλοκάρισμα, 15 φυσική αντοχή!

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Στην άμυνα, η Λαμία διαθέτει παραπάνω από έναν καλό ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Ο Νιγηριανός άσσος έχει 13 στις κεφαλιές και στα τάκλιν, ενώ 14 έχει στο μαρκάρισμα. Η επιθετικότητά του είναι στο 16, ενώ 15 έχει στην γενναιότητα και 13 στην τοποθέτηση. Τέλος 15 έχει στη δύναμη και 12 στην ταχύτητα!

 

ΜΕΣΟΙ / ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Αυτός που ξεχωρίζει από τους μέσους/μεσοεπιθετικούς είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο. Βέβαια, πολύ καλά στατιστικά έχει και ο Ιμπραχίμα Νιάσε, όπως και ο Ταϊρόν αλλά ο Βολιβιανός, πραγματικά αποτελεί «στολίδι» της ομάδας στο Manager.

Ο Μπεχαράνο, έχει 14 στο μαρκάρισμα, 13 στο τάκλιν, στατιστικά τα οποία παίζουν ρόλο για έναν αμυντικό μέσο, ενώ στις πάσες έχει 12 όπως και στην τεχνική κατάρτιση. 16 έχει στην επιθετικότητα, ενώ 15 στην εργατικότητα. Η γενναιότητά του είναι στο 12, όπως και η συγκέντρωση ενώ 13 έχει στην ομαδικότητα και στην τοποθέτηση.

Τέλος, 14 έχει στην αντοχή, 13 στη δύναμη και 12 στην ταχύτητα.

 

 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:

Στους επιθετικούς τέλος, αυτός που κάνει τη διαφορά με τα χαρακτηριστικά του είναι ο Τάσος Καραμάνος. Ο Έλληνας επιθετικός εκτός ότι έχει 3,5 αστεράκια βαθμολογία, έχει και αρκετά καλά στοιχεία, εκτός από τα τελειώματά του.

11άρια σε εκτελέσεις πέναλτι, κεφαλιές, ντρίμπλα, πρώτη επαφή και τεχνική κατάρτιση. Από την άλλη, 12 έχει στην εργατικότητα, 11 στην κίνηση χωρίς τη μπάλα ενώ 13 έχει στην αντοχή, στην επιτάχυνση. Στην ταχυτητα έχει 14 ενώ η ευκινησία του είναι στο 12.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button