Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ζημιά του Ολιβέιρα φέρνει σέντερ φορ στην ΑΕΚ / Στην Αθήνα ο αδερφός του Λιβάι!

Η ζημιά με τον Νέλσον Ολιβέιρα φέρνει κινητοποίηση στην ΑΕΚ, που θα βγει στην αγορά για βασικό επιθετικό. Έρχεται στην Αθήνα ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα.

Η ζημιά με τον Νέλσον Ολιβέιρα φέρνει κινητοποίηση στην ΑΕΚ, που θα βγει στην αγορά για βασικό επιθετικό.

Έρχεται στην Αθήνα ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα.

Η ατυχία στην ΑΕΚ… επηρέασε και τον Ολιβέιρα, ο οποίος υπέστη ζημιά στα πλευρά και η λογική λέει πως δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της «Ένωσης». Άλλωστε, ο Πορτογάλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ εξετάζει και μία πολύ καλή πρόταση από το Κατάρ.

Έτσι, όλα τα παραπάνω -και με βάση όσα αναφέρει η «Ώρα»- οδηγούν την ΑΕΚ στο να βγει άμεσα στην αγορά και να ψάξει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την θέση του επιθετικού. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίζει κάποιες περιπτώσεις, όμως μέσα στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα.

Επιπρόσθετα, η εφημερίδα τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες τον Τζούντα Γκαρσία. Ο αδερφός του Λιβάι βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για την προοπτική της συνεργασίας τους και η υπόθεση αναμένεται να μπει στην τελική της ευθεία όταν ο 20χρονος φτάσει στην Αθήνα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button