ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Κοιτάμε τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας»!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξήγησε το εκτεταμένο rotation της ομάδας του στην Τούμπα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξήγησε το εκτεταμένο rotation της ομάδας του στην Τούμπα.

Με πολλές απουσίες οι ελπίδες της Λαμίας έτσι κι αλλιώς ήταν λίγες για να πάρει κάτι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλυσε το γιατί έγινε αυτό το εκτεταμένο rotation και παραδέχτηκε πως την ομάδα του με τα συνεχόμενα παιχνίδια την ενδιαφέρει να είναι «φρέσκια» κόντρα στους ανταγωνιστές της!

powered by Rubicon Project

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Το σκορ μας έκανε να μην έχουμε ενδιαφέρον στο παιχνίδι, στο 3-0 έπρεπε να διαφυλάξουμε να μη δεχτούμε περισσότερα τέρματα. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα τέρμα, είπαμε να ανεβάσουμε γραμμές στο ημίχρονο και ήταν κομβικό το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

Ενώ ήταν καθορισμένο το ματς με τον Απόλλωνα Τετάρτη, παίξαμε Πέμπτη σε βούρκο. Έχουμε πολλές μετακινήσεις. Καταλαβαίνετε πως έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και προερχόμασταν από δύσκολο πρόγραμμα. Καλούμαστε κάθε τρεις μέρες να παίζουμε σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Οι πιθανότητες που είχαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ήταν λίγες. Κοιτάμε τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας να κάνουμε το rotation και να μείνουμε μέχρι τέλους ανταγωνιστικοί.

Υπάρχουν κέρδη με τα νέα παιδιά που μπήκαν ενώ είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Αν δούμε την ενδεκάδα υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται ρυθμό για να μας βοηθήσουν μέχρι τέλος της χρονιάς. Προέρχονταν από κορονοϊό ή τραυματισμό. Μέχρι το τέλος και των πλέι άουτ θα μας βοηθήσουν, αυτό θέλαμε να διευρύνουμε το ρόστερ μας εκ των έσω».

Διαβάστε επίσης

Back to top button