ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπεχαράνο: «Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να φτιάξει η κατάσταση!»

Την όλη κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ Λαμία, λόγω του κορωναϊού μετέφερε ο Βολιβιανός μέσος, Ντάνι Μπεχαράνο στους συμπατριώτες του!

Ο διεθνής μέσος, Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε στην βολιβιανή έκδοση της «Diez», σχολιάζοντας πως περνάει αυτές τις δύσκολες ημέρες του κορωναϊού στην Ελλάδα.

«Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες», ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε την συνέντευξή του ο Μπεχαράνο.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας πως από τις 14 Μαρτίου, έχουν «παγώσει» τα πάντα στην Ελλάδα, ενώ σημείωσε τα εξής: «Έχουμε εισέλθει σε καραντίνα μέχρι τις 27 Μαρτίου»

Ο ίδιος, όπως και οι συμπαίκτες του, παραμένουν στο σπίτι, τηρώνοντας μαζί με τη γυναίκα του και το δυόμιση μηνών παιδί του τα μέτρα πρόληψης!

«Η SuperLeague 1 έχει ανασταλεί! Aκόμα δεν ξέρω τι θα συμβεί, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Μάιο και τον Ιούνιο» είπε ο Μπεχαράνο, ενώ όλοι περιμένουν μια καλή είδηση ​​για την πανδημία που έπληξε τον κόσμο, τους τελευταίους μήνες. «Έχουν κλείσει τα πάντα» υπογράμμισε ο έμπειρος μέσος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button