Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μονακό: Μείωση 30% στους μισθούς λόγω κορωνοϊού

Σε συνέντευξή του στο Transfermarkt, ο Μπέντζαμιν Χένρικς αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της Μονακό για περικοπή των μισθών κατά 30% λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

«Είμαι στο σπίτι μου, με την οικογένειά μου. Παίζω πιάνο και διαβάζω πολύ ενώ κάνω και διπλές προπονήσεις, σύμφωνα με το πλάνο του συλλόγου», είπε μεταξύ άλλων ο 23χρονος Γερμανο-Γκανέζος δεξιός αμυντικός.
Μιλώντας για τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, ο πρώην άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν τόνισε:

«Οι αθλητές θέλουν να παίζουν, να διαγωνίζονται.

Σίγουρα είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα όταν υπάρχει και κόσμος στις εξέδρες. Ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητο, για κάποιο χρονικό διάστημα, να αρχίσει το τόπι και πάλι να τσουλάει στα γήπεδα, έστω και χωρίς την παρουσία οπαδών. Ό,τι και να γίνει, όμως, είμαι βέβαιος πως το ποδόσφαιρο θα ανακάμψει».

Όσο για το οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει σε όλους τους συλλόγους και αγγίζει και τη Μονακό, ο Χένρικς αποκάλυψε: «Το έχουμε συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους της διοίκησης. Συμφωνήσαμε, προς το παρόν τουλάχιστον, να λάβουμε το 70% του μισθού μας. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button