Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ζόρια για τις πωλήσεις

Δυσκολεύει πολύ το θέμα των πωλήσεων για την ΑΕΚ, μετά τη... λαίλαπα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει άρδην τον χάρτη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και τα δεδομένα πλέον είναι ολότελα διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα.

Η νέα τάξη πραγμάτων επηρεάζει όπως είναι φυσικό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων.

Στην ΑΕΚ δεν είναι μυστικό ότι έχουν βγάλει στη… βιτρίνα κάποιους παίκτες, προσδοκώντας σημαντικά έσοδα από ενδεχόμενη πώληση (ή πωλήσεις) το καλοκαίρι. Όπως έχει διαμορφωθεί πλέον όμως η κατάσταση, το έργο το Ίλια Ίβιτς δυσκολεύει πολύ.

Ο πήχης των “κιτρινόμαυρων” πάντως για τους Μάνταλο, Ολιβέιρα, Λιβάγια ή Γαλανόπουλο παραμένει σε υψηλά επίπεδα, αφού σύμφωνα με τη “Sportday” δεν θα συζητήσουν για ποσά μικρότερα από όσα προβλέπονται στις ρήτρες, ενώ αν δεν υπάρχουν τέτοιες, η αφετηρία θα είναι τα 5 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο βέβαια πως οι τρεις πλην του Μάνταλου, μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους με την Ένωση, φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθούν τέτοια ποσά, αν δεν ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Διαφορετική περίπτωση αποτελεί ο Μπάρκας, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2022 και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ συνεχίζει να αξιώνει plus 8 εκατ. ευρώ από τους υποψήφιους “μνηστήρες”.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button