Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Oι 18 ελεύθεροι που αν έρθουν στην Ελλάδα θα κάνουν τη διαφορά

Οι ομάδες στη χώρα μας έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν παίκτη από άλλο σύλλογο μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. #slgr #transfernews #free_agents #season2022_2023

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει φέτος μια διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι ομάδες στη χώρα μας έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν παίκτη από άλλο σύλλογο μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτό όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν πρόκειται να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο ειδικά οι μεγάλες ομάδες του Big5. Ήδη το ρεπορτάζ μιλά για ονόματα που απασχολούν τις top ελληνικές ομάδες και είναι εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ακούγεται έντονα ο Μπακαγιόκο της Μίλαν για τον Ολυμπιακό, ο Μακαμπού που ανήκει στη Μαρσέιγ απασχολεί έντονα την ΑΕΚ και ο Ετεμπό της Στόουκ τον Άρη. Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου υπάρχουν προχωρημένες επαφές που κλείνουν προς συμφωνία.

Βέβαια, εκτός των αξιόλογων παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο, στα ραντάρ των ελληνικών ομάδων υπάρχουν και ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, μερικοί εξ αυτών μεγάλα ονόματα. Παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, ο Χουάν Μάτα και ο Νίκολα Μαξίμοβιτς σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν μια θέση στα ρόστερ των άμεσων διεκδικητών του πρωταθλήματος.

Επίσης, σε κανένα κλαμπ δεν περνά απαρατήρητος ο Ντεναγιέρ ο οποίος έχει χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 14 εκατ. ευρώ. Ο Τσέκα απασχόλησε τον Ολυμπιακό ενώ τώρα φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει επαφές με την ΑΕΚ και ο Ντάσα ήταν διακαής πόθος της Ένωσης πέρσι.

Τη μεγάλη λίστα με σπουδαία ονόματα ελεύθερων συμπληρώνουν ο Ραντόγια, ο Κάριους, ο Οριέ, ο Ρος Μπάρκλεϊ, ο Ντάνι Ρόουζ, ο Μπουντεμπούζ, ο Μανγκαλά, ο Ντέλφ, ο Ζαγκαντού, ο Αρίας και ο Τααραμπ.

Όλοι τους με πλούσιο βιογραφικό και περγαμηνές. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει κρούση σε κάποιους από αυτούς και ενδεχομένως κάποιοι να πατήσουν Ελλάδα. Υπομονή 9 μέρες ακόμα…

πηγή: FootballBet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button