Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε ανοιχτή γραμμή με τη Nova ο Παναθηναϊκός

Το κλίμα είναι καλό και δεν είναι απίθανη η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αν και στον Παναθηναϊκό έχουν μπει σε συζητήσεις για το πιθανό πρότζεκτ της Liga TV, μιας πλατφόρμας που θα μεταδίδει αγώνες και περιεχόμενο συγκεκριμένων ομάδων της Super League, δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της παραμονής στη Nova. Κάθε άλλο…

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της Live Sport, η πράσινη ΠΑΕ διατηρεί ακόμα ανοιχτή γραμμή με το συνδρομητικό κανάλι για ανανέωση του συμβολαίου τους, που λήγει στο τέλος της σεζόν (Ιούνιο). Ασφαλώς αυτό οφείλεται και στο ότι η Nova έχει όρο που της επιτρέπει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση από άλλον τηλεοπτικό πάροχο για να κρατήσει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού.

Το ποσό που είχε συμφωνηθεί πέρσι ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν 5,4 εκατ. ευρώ, αλλά αν δεν διεξαχθούν τα playoffs θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα που θα ικανοποιεί αμφότερες, είτε με συμβιβασμό, είτε δικαστικώς. Το ίδιο ισχύει και για τις συμφωνίες της Nova με τις άλλες ομάδες, ασφαλώς.

Πάντως δεν φαίνεται διάθεση για δικαστήρια εκατέρωθεν και υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Nova. Ασφαλώς καθοριστικό ρόλο στο αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι θα παίξει το ποσό που θα διαθέσει το συνδρομητικό για το επόμενο συμβόλαιο.

πηγή: Sport-FΜ

Διαβάστε επίσης

Back to top button