Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Δώνης!

Ο Παναθηναϊκός κάνει στροφή από σήμερα στο Κύπελλο. Αλλαγές, αναγκαστικές και μη, από Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός κάνει στροφή από σήμερα στο Κύπελλο. Αλλαγές, αναγκαστικές και μη, από Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά μετά την ήττα από την ΑΕΛ (1-2) που τον έφερε πίσω στο πρωτάθλημα και στον στόχο της εισόδου στα playoffs.

Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Κύπελλο, έναν θεσμό που δεν τους αφήνει αδιάφορους. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουν στην Πάτρα την Παναχαϊκή (19:30), στο πρώτο από τα ματς της νοκ άουτ φάσης που χαρίζει την πρόκριση για τους «16».

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Κάποιες αναγκαστικές και κάποιες όχι. Κατ’ αρχάς νοκ άουτ τέθηκε ξανά ο Ούφε Μπεχ με οστικό οίδημα, ενώ αναμένεται να πάρει ανάσες ο Μπαρτ Σένκεφελντ που προέρχεται από συνεχή 90λεπτο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και με τον Γκάιας Ζαχίντ, που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και ίσως προφυλαχθεί. Επίσης πιθανό είναι να μείνουν εκτός οι Γιόχανσον και Μακέντα που έχουν ταλαιπωρηθεί από την μέση τους.

Μετά την σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασιστεί να πάρει 800 από τα 6.300 εισιτήρια που εκδόθηκαν για την αναμέτρηση. Πάντως οι οπαδοί του θα πρέπει να πάνε μεμονωμένα κι όχι οργανωμένα στο γήπεδο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button