Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Κεϊτά δεν κλήθηκε στην Εθνική λόγω λάθος e-mail!

Αυτός είναι ο… περίεργος λόγος που ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σενεγάλης για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Γουινέα.

Απών από το παιχνίδι της Σενεγάλης με τη Γουινέα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής θα είναι ο εξτρέμ της Ίντερ, Κεϊτά Μπαλντέ, αφού η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έστειλε την κλήση του σε παλιότερο λογαριασμό e-mail του ιταλικού συλλόγου!  Όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Αμπντουλαγέ Σο:

«Στείλαμε e-mail στην Ίντερ για να τους ενημερώσουμε για την κλήση του ποδοσφαιριστή στην εθνική ομάδα, αλλά στάλθηκε σε παλιότερη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία δεν χρησιμοποιείται πλέον από την Ίντερ. Άλλαξαν email. Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα του και δεν έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στην εθνική ομάδα. Ο σύλλογός του είναι ανένδοτος», ήταν τα λόγια του.  Όταν αντιλήφθηκαν το… αστείο αυτό λάθος τους στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σενεγάλης ήταν πολύ αργά, αφού δεν πρόλαβαν να στείλουν νέο email στην σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγκαίρως και έτσι ο προπονητής ων «λιονταριών», Αλιού Σισέ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 23χρονο εξτρέμ για το παιχνίδι του Σαββάτου!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button