ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα για την Κ19 της Λαμίας στο Αγρίνιο!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague Κ19 ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα με 3-0 σκορ από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του titormosnet.com:

Σημαντική νίκη επί της Λαμίας πέτυχε η Κ19 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση που τελείωσε πριν λίγο στις εγκαταστάσεις του Emileon.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου επιβλήθηκε με 3-0, ανεβαίνοντας στη 12η θέση και μειώνοντας την απόσταση από την 9η στο «τρίποντο».

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε το προβάδισμα νωρίς νωρίς. Μόλις στο 11′ από κόρνερ του Χρήστου Μπελεβώνη, ο Στάθης Μελιάδης σκόραρε με ωραίο σουτ στο δεύτερο δοκάρι των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0.

Τα «καναρίνια» είχαν την κατοχή και δεν απειλήθηκαν, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει έτσι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Μετά από ωραία συνεργασία που ξεκίνησε από τον Σκόνδρα στα αριστερά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Μπελεβώνης σκόραρε για το 2-0.

Σε πανομοιότυπη επίθεση από το άλλο άκρο της επίθεσης, ο Παναιτωλικός τριπλασίασε τα τέρματά του με τον Πανταζή, στο 67΄.

πηγή: TitormosNet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button