ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ομάδα καριέρας… για αρκετούς ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν τον ΠΑΣ Λαμία, ως την ομάδα «ορόσημο» στην καριέρα τους!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές που έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό από διαφορετικές ομάδες, παρόλο αυτά αρκετοί έχουν την «κυανόλευκη» ομάδα ως «ορόσημο» στην καριέρα τους!

Αλλά ας γίνουμε πιο συκγκεκριμένοι…

Παίκτες όπως ο Λουκά Βύντρα, ο Ελίνι Δημούτσος και Γιάννης Σκόνδρας να μετρούν πάνω από 100 συμμετοχές σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος όμως υπάρχουν κι΄άλλοι όπου έχουν τη Λαμία ως ομάδα της καριέρας τους!

Αυτούς θα δούμε σήμερα:

Πρώτον, θα δούμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι κοντά στο να κάνει τη Λαμία την ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές του. Ο λόγος για τον Βασίλη Πλιάτσικα, όπου αν δεν είχε γίνει όλο αυτό με τον κορωναϊό θα είχε ξεπεράσει λογικά τις 49 εμφανίσεις του με την ΑΕΚ, καθώς με τον ΠΑΣ έχει ήδη 46!

 

Έπειτα περνάμε στον έναν από τους δύο ξένους της παρέας μας και αυτός είναι ο Μάρκ Ασίγκμπα. Ο Γκανέζος αμυντικός έχει καταφέρει στα χρόνια της καριέρας του να αγωνιστεί τέσσερις ομάδες, όμως με τον ΠΑΣ Λαμία έχει καταφέρει να εμφανιστεί τις περισσότερες φορές. Ο Μάρκ έχει 68 αγώνες με τα «κυανόλευκα».

 

Ο δεύτερος ξένος της λίστας, είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος αν και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό, με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία έχει τις περισσότερες εμφανίστεις του στην επαγγελματική του καριέρα! Ο Βολιβιανός άσσος έχει 38 αγώνες!

 

Παίκτης ορόσημο για τον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος είναι ο Έλληνας με τις περισσότερες συμμετοχές αυτή τη στιγμή στην ομάδα, έχοντας 81 εμφανίσεις, ενώ αποτελεί και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας!

 

Σε ηλικία 19 χρονών, ο Λάζαρ Ρόμανιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, προερχόμενος από την Borac Cacak. Πλέον, ο Σέρβος εξτρέμ έχει 41 εμφανίσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί!

 

Επίσης, ένας από τους παλιούς της ομάδας και δικό της παιδί, είναι και ο Νίκος Τσούκαλος! Ο Λαμιώτης επιθετικός, έχει 55 εμφανίσεις με τα «κυανόλευκα» και αυτό αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο!

 

Τελευταίος, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος μετά τον Μπουλούλη, είναι ο μοναδικός Έλληνας με τις περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία! Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει 80 αγώνες στο ενεργητικό του με τη Λαμία και συνεχίζει…

Διαβάστε επίσης

Back to top button