ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Μεταγραφικά «νεκρός» ο Ιούνιος – Γιατί δεν κινούνται οι ομάδες!

Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα τα μεταγραφικά «χτυπήματα» των ομάδων της Super League. #slgr #μεταγραφές #season2022_2023

Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα τα μεταγραφικά «χτυπήματα» των ομάδων της Super League.

Super League: Σε πολύ… ρηχά νερά κινείται μεταγραφικά ο Ιούνιος για τις ομάδες της Super League. Τα χρήματα του στοίχηματος που δεν έχουν έρθει ακόμα έχουν «φρενάρει» τις ΠΑΕ.

Ελάχιστες οι κινήσεις που έχουν κάνει οι ομάδες της Super League (εκτός BIG 5) στο μεταγραφικό «παζάρι». Μπαίνουμε στο τελευταίο… τρίτο του Ιουνίου, αλλά οι μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί είναι ελάχιστες.

ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Βόλος και Παναιτωλικός έχουν κινηθεί στην αγορά.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τους… βασικούς Κιάκο (κυρίως για αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ), Ροσέρο (εξτρέμ) και τους νεαρούς Τσάβο και Σταματελόπουλο.

Μια κίνηση λιγότερη έχει κάνει ο Βόλος. Τον νεαρό δεξιό μπακ Οικονομόπουλο που αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον επίσης νεαρό και ακραίο αμυντικό Στάθη Τάχάτο από την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Βίκτορ Φερνάντες.

Ο Ιωνικός έχει κάνει δικούς του, τους Σερβιλάκη (ως αντί Κιάκο) και τον Αντούνες.

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει δύο κινήσεις… βάθους, ανακοινώνοντας τον τερματοφύλακα Στεργιάκη και τον μέσο Ξενιτίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στη Super League 2.

Μια 11άδα μεταγραφές από 9 ομάδες της Super League!

ΟΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έχουν περιοριστεί μόνο σε ανανεώσεις. Η Λαμία επίσης τίποτα, αλλά απολύτως λογικό, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται.

Super League: Τα λεφτά του στοιχήματος που ακόμα… έρχονται!
Εκτός από το γεγονός ότι τον Ιούνιο, ανέκαθεν οι ομάδες αγοράζουν ακριβά, φέτος υπάρχει και το θέμα με το στοίχημα. Η πλειοψηφία των ΠΑΕ περιμένει τον… μποναμά του 1-1.5 εκ. ευρώ από την Πολιτεία για να… κινηθεί.

Να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές και να δώσει προκαταβολές σε παίχτες με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Οικονομική «ασφυξία» στα ταμεία των ομάδων, αφού πρόκειται για χρήματα που είχαν υπολογίσει, αλλά ακόμα δεν έχουν δει. Η προσπάθεια της Πολιτείας να δοθεί κάτι ως… έναντι το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου, δεν είχε αποτέλεσμα και πλέον άπαντες περιμένουν να δουν «φως» στις 30 του μήνα!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button