Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν κατεβαίνει στα Χανιά ο Απόλλων Πόντου

Δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/1), με αντίπαλο την τοπική ομάδα ο Απόλλων Πόντου όπως έκανε γνωστό η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ένα παιχνίδι λιγότερο θα περιλαμβάνει πλέον το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2, καθώς η αναμέτρηση των Χανίων με τον Απόλλωνα Πόντου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την αδυναμία της να ταξιδέψει στα Χανιά για το ματς με τους «κυανόλευκους», καθώς δεν είναι σε θέση να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να αγωνιστεί σε αυτόν.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ των Κρητικών, ενώ παράλληλα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ κάνει λόγο για συμφωνίες που είχε με νέους επαγγελματίες παίκτες, τα δελτία των οποίων όμως δεν κατάφεραν να εκδοθούν λόγω αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας, ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button