Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η μετάθεση του FFP δίνει χρόνο στον ΠΑΟΚ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση σε διορθωτικές κινήσεις όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα είναι στον ΠΑΟΚ.

Ένα από τα θέματα που έχει επηρεάσει ο κορωνοϊός σε ποδοσφαιρικό θέμα είναι η διαδικασία αδειοδοτήσεων της UEFA και φυσικά το Financial Fair Play.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στη Νιόν έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αργότερα (ή να ακυρωθεί για μία σεζόν) η εξέταση των φακέλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κερδισμένος από αυτή την εξέλιξη είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με τους κανόνες του FFP.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σκοπεύει να δώσει χρόνο στις ομάδες που ήδη είναι πιεσμένες και με τον κίνδυνο να χάσουν εμπορικές συμφωνίες για την τρέχουσα σεζόν.

Παρόλα αυτά, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν λάβει την απόφαση για ριζικές αλλαγές, ώστε στο μέλλον να μην έχουν κάποιο κίνδυνο.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γίνει ένα εξορθολογισμός στο συνολικό κόστος του μπάτζετ, παράλληλα με όποιες πωλήσεις γίνουν το καλοκαίρι και παράλληλα να ποντάρει στα παιδιά της Ακαδημίας του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button