ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League Interwetten: Οι MVP των εκτός Big 5 ομάδων του 2021

Το 2021 μας άφησε και αξίζει να θυμηθούμε τους MVP των ομάδων της Super League Interwetten εκτός των πέντε μεγάλων μέσα στην προηγούμενη χρονιά. #slgr #lamiafc #ionikosfc #oficretefc #pasgianninafc #volosfc #panaitolikosfc #apollonfc #atromitosfc #asterasfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Το Gazzetta δίνει τα «βραβεία» των πολυτιμότερων παικτών σε κάθε ομάδα, εκτός Big-5, μέσα στο 2021 που μας άφησε.

Το 2021 μας άφησε και αξίζει να θυμηθούμε τους MVP των ομάδων της Super League Interwetten εκτός των πέντε μεγάλων μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Μιλάμε φυσικά για το διάστημα Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2021 και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αφήνουμε εκτός τις επιδόσεις παικτών που σημειώθηκαν στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν όταν ακόμα είχαμε 2020.

Στις επιλογές που συγκεντρώσαμε δεν υπολογίζουμε παίκτες που είτε αποχώρησαν το καλοκαίρι από τις ομάδες, είτε εντάχθηκαν σε αυτές τους τελευταίους έξι μήνες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να έχουμε έτσι ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Με αυτά τα κριτήρια πάμε λοιπόν να δούμε τους διακριθέντες από Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, ΟΦΗ, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ταξινομημένους σύμφωνα με την αλφαβητική σειρά των ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button