Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Πρίντεζης: Δώρισε δύο αναπνευστήρες σε νοσοκομεία της Σύρου

Εκτός από μεγάλος παίκτης, ο Γιώργος Πρίντεζης αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι μια τεράστια προσωπικότητα.

Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερη προσωπικότητα, αλλά τεράστιος άνθρωπος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, που για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν ξεχνάει τον τόπο του, αλλά είναι πάντα δίπλα του ειδικότερα τώρα που η χρονική συγκυρία είναι δύσκολη, πολύ περισσότερο για την ελληνική περιφέρεια.

Ο άσος του Ολυμπιακού, που ως γνωστόν κατάγεται από τη Σύρο, δώρισε δύο φορητούς αναπνευστήρες τύπου VentiLogic Plus στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού του και η διοίκηση του εξέδωσε ανακοίνωση για να τον ευχαριστήσει.

Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ο Γιώργος Πρίντεζης διοργανώνει κάθε χρόνο και το Aegean Festival με μεγάλες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά για να «διαφημίσει» τη Σύρο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείο Σύρου:

Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ευχαριστεί θερμά τους:

1. Γιώργο Πρίντεζη, διεθνή καλαθοσφαιριστή, για τη δωρεά δύο (2) φορητών συσκευών αναπνοής VentiLogic Plus τη Δευτέρα 30.3.2020

2. Ροταριανό Όμιλο Ερμούπολης για τη δωρεά ηλεκτρονικής πινακίδας προβολής ενημερωτικών μηνυμάτων με wi-fi τη Δευτέρα 30.3.2020

3. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την παροχή υγειονομικού υλικού (1.100 ζεύγη γαντιών και 8 λίτρα κρεμοσάπουνο) προς το Νοσοκομείο Σύρου και το Περιφερειακό Ιατρείο Φοίνικα.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου:

1. Ως εθελοντές https://ethelontes.gov.gr/index.php/forma-ethelonton-gia-tin-antimetopisi/

2. Ως δωρητές και

3. Μένοντας σπίτι!

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button