Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φέρνει Ασεβέδο ο Ατρόμητος για το κέντρο της άμυνας!

Μεταγραφή Αργεντινού κεντρικού αμυντικού έχει στα σκαριά ο Ατρόμητος.

Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι έρχεται για να υπογράψει στον Ατρόμητο ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Λούκας Ασεβέδο.

Μεταγραφή Αργεντινού κεντρικού αμυντικού έχει στα σκαριά ο Ατρόμητος.

Ο γνωστός Αργεντινός ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ανέφερε ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Λούκας Ασεβέδο, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1,94, έμεινε ελεύθερος από την Κολόν και πρόκειται να παίξει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι σήμερα ταξιδεύει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για έναν χρόνο στον Ατρόμητο.

 

Ο Λούκας Χαβιέρ Ασεβέδο γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1991 κι έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Κολόν.

Η καριέρα του Ασεβέδο ξεκίνησε στη Νιούελς Ολντ Μπόις το 2008, αλλά έφυγε ένα χρόνο αργότερα για την Τίρο Φέντεραλ. Εμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα στη διάρκεια της περιόδου 2012-13.

Είχε ένα γκολ σε 21 αγώνες για την Σαν Λουίς Εστουδιάντες κι ένα σε 9 ματς με Φέρο. Την περίοδο 2016-17, πήγε δανεικός στη Σανταμαρίνα όπου έπαιξε σε 18 ματς και είχε επίσης ένα γκολ. Ο δανεισμός ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και πέντε μήνες αργότερα, ο Ασεβέδο εντάχθηκε στη Σαν Μαρτίν με διετή δανεισμό. Κέρδισε την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία την περίοδο 2017-18, με την τελευταία του εμφάνιση να έρχεται εναντίον της Σαρμιέντο στις 3 Ιουνίου 2018. Στη Σαν Μαρτίν ο έμπειρος αμυντικός είχε 52 παιχνίδια και 7 γκολ.

Τη σεζόν 2019-20, ο Ασεβέδο εντάχθηκε στην Ατλέτικο Κολόν. Στη συγκεκριμένη ομάδα έκανε 31 παιχνίδια σε δύο διαφορετικές θητείες. Ενδιάμεσα, έπαιξε δανεικός στην Πλατένσε (11 ματς κι ένα γκολ) και στη Χιλή με την Παλεστίνο (27 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ). Συνολικά, στην καριέρα του μετράει 170 παιχνίδια και 14 γκολ.

πηγή: Sportal.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button