ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ρετρό ΠΑΣ Λαμία: Ο «φάκελος» με τις φανέλες… μόλις άνοιξε!(pics+ψηφοφορία)

Άλλες εντυπωσιακές, άλλες απλά καλές και άλλες εντελώς αδιάφορες, αυτές είναι οι φανέλες του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια! Ψηφίστε ποια είναι η δική σας αγαπημένη εμφάνιση της «κυανόλευκης» ομάδας!

Για κάποιους περνάνε απλά ως αδιάφορες, ενώ για κάποιους άλλους αποτελούν αγαπημένη συλλογή ακόμη και φετίχ!

Και αναφερόμαστε στις ποδοσφαιριστές φανέλες!

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και ας ανοίξουμε τον φάκελο φανέλες-εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία από τη σεζόν 2013-2014 έως και τη φετινή χρονιά 2019-2020!

Μάλιστα, θα σας δώσουμε (μετά την σύντομη παρουσίαση) τη δυνατότητα να ψηφίσετε την αγαπημένη σας εμφάνιση την οποία και θα αναδείξουμε με άρθρο έπειτα από πέντε ημέρες, που θα διαρκέσει το poll μας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εμφανίσεις της Λαμίας:

ΣΕΖΟΝ 2013-2014

Τη σεζόν 2013-2014 λοιπόν, απ΄όπου και θα ξεκινήσουμε την αναδρομή μας, η Λαμία αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική έχοντας ως κύρια εμφάνιση την μπλε, κλασσική θα λέγαμε με μία λεπτομέρεια στον αριστερό ώμο!

Βέβαια, είχε και άλλες δύο εμφανίσεις, με τα χρώματα να είναι το κόκκινο και το μαύρο! Η εταρεία που είχε αναλάβει να ντύσει την ομάδα της Φθιώτιδας τότε, ήταν η «Tempo».

 

ΣΕΖΟΝ 2014-2015

Ανεβαίνουμε σεζόν… και κατηγορία και πάμε στη Football League (Β΄Εθνική) και τη σεζόν 2014-2015 όπου βλέπουμε τον ΠΑΣ Λαμία, να συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία ένδυσης, Nike.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα να έχει βασική εμφάνιση την «κυανόλευκη» φανέλα με το χαρακτηριστικό σχήμα στο μπροστά της μέρος.

Επίσης, εκείνη τη σεζόν είχαμε και την ολόλευκη εμφάνιση, όπου φορέθηκε κατά κύριο λόγο στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ υπήρχε και η τρίτη φανέλα όπου ήταν μαύρη με κόκκινη λεπτομέρεια στην αριστερή της πλευρά!

ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Διανύουμε τη δεύτερή μας σεζόν στην Football League όμως η εταιρεία ένδυσης της ομάδας, άλλαξε για εκείνη τη χρονιά!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, συνεργάστηκε με την Joma, η οποία δημιούργησε μία μπλε εμφάνιση με άσπρες λεπτομέρειες στα πλαϊνά της (η πρώτη φωτογραφία), ενώ είχαμε και την λευκή με τις μπλε λεπτομέρειες ως δεύτερη (η δεύτερη φωτογραφία).

Επίσης, είχαμε για πρώτη φορά τη Λαμία να φοράει ροζ εμφάνιση… και κατά γενική ομολογία ήταν από τις πρώτες ομάδες που το τόλμησαν τότε!

 

ΣΕΖΟΝ 2016-201

Φτάνουμε λοιπόν στη σεζόν 2016-2017 όπου η Λαμία πανηγυρίζει την άνοδό της στην SuperLeague αλλά και την επιστροφή της (θα λέγαμε εμείς) στην Nike!

Η ομάδα συνεργάστηκε εκ νέου με την γνωστή αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης και η πρώτης της εμφάνιση ήταν όλη μπλε, πιο σκούρο από τις προηγούμενες χρονιές ενώ δεν έλειψαν και οι άσπρες γραμμές στα πλάγια της φανέλας!

Έπειτα, είχαμε και την κίτρινη – φωσφοριζέ φανέλα που σε αρκετούς είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ενώ είχε συνδυαστεί και με κάποιες σημαντικές νίκες της ομάδας… εκτός έδρας!

Εκτός από την μπλέ και την κίτρινη, είχαμε και την άσπρη ή αλλιώς την «άγευστη» φανέλα η οποία δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο, παραμόνο μία μπλε γραμμή από τον έναν ώμο στον άλλον!

 

ΣΕΖΟΝ 2017-2018

Η Λαμία βρίσκεται πλέον και επίσημα στην SuperLeague, συνεχίζοντας την «υψηλές πτήσεις» της προηγούμενης σεζόν, ενώ συνέχισε να «ντύνεται» στη Nike!

Οι άνθρωποι οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την επιλογή της φανέλας της ομάδας, είδαν πως η κίτρινη εμφάνιση είχε επιτυχία και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία παρόμοια. Το αποτέλεσμα ήταν η παρακάτω φανέλα:

Βέβαια, οι φανέλες που φορέθηκαν περισσότερο ήταν άλλες! Οι άλλες δύο λοιπόν εμφανίσεις είχαν τα κλασσικά χρώματα μπλε και άσπρο.

Στην πάνω φωτογραφία, βλέπουμε την ομάδα της Φθιώτιδας να αγωνίζεται με γαλάζιες ρίγες σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που επιλέχθηκε κάποιο παρόμοιο σχέδιο!

 

ΣΕΖΟΝ 2018-2019

Και αφού το γαλάζιο άρεσε… επιλέχθηκε και την επόμενη χρονιά! Έτσι λοιπόν, φτάνουμε το 2018-2019 όπου ο ΠΑΣ είχε πρώτη εμφάνιση την παρακάτω γαλάζια και άσπρη φανέλα με ρίγες!

Ως δεύτερη, ήταν και πάλι η λευκή, μόνο που εδώ είχαμε το κάτι διαφορετικό! Στα πλάγια της λευκής εμφάνισης είχαμε σε μεγάλο φόντο το σήμα της ομάδας, σχέδιο το οποίο άρεσε σε αρκετούς…

Τρίτη εμφάνιση της ομάδας ήταν και πάλι μία έκπληξη! Ούτε ροζ, ούτε κίτρινη αλλά ούτε μαύρη! Η ομάδα φόρεσε για λίγα παιχνίδια είναι η αλήθεια, τη νέα της πορτοκαλί εμφάνιση με μαύρες λεπτομέρειες!

 

ΣΕΖΟΝ 2019-2020

Στη σεζόν που διανύουμε (και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει) είχαμε μία μεγάλη αλλαγή στη Λαμία όσο αφορά την εταιρεία ένδυσης. Η Nike αποτελεί παρελθόν και πλέον η ομάδα στρέφεται στην Macron.

Η ιταλική εταιρεία επιλέγει να δώσει δύο κλασσικές εμφανίσεις στη Λαμία όπου η πρώτη είναι μπλέ, με μία άσπρη ρίγα πάνω από το στήθος.

Από την άλλη, η δεύτερη εμφάνιση ήταν άσπρη, έχοντας και λίγο γκρι μέσα της, ενώ η ρίγα στο στήθος ήταν μαύρη!

Ολοκληρώνουμε το αφιέρωμα και την παρουσίαση των εμφανίσεων, με την τρίτη για φετινή φανέλα η οποία και πάλι προκάλεσε αρκετή αίσθηση. Το χρώμα που επιλέχθηκε ήταν το κόκκινο έχοντας βέβαια και μαύρη λεπτομέρεια αλλά και ελάχιστο άσπρο!

 

Αυτές ήταν λοιπόν όλες οι φανέλες της Λαμίας από το 2013-2014 έως το 2019-2020! Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας;

Ψηφίστε κάτω στο poll:

Διαβάστε επίσης

Back to top button