Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Άρη και επίσημα ο Φατόρε!

Την απόκτηση του Βαλεντίνο Φατόρε επισημοποίησε ο Άρης. #stoiximan_slgr #arisfc #Fattore #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Την απόκτηση του Βαλεντίνο Φατόρε επισημοποίησε ο Άρης. #stoiximan_slgr #arisfc #Fattore #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Στον Άρη και επίσημα ο Βαλεντίνο Φατόρε. Ο 21χρονος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους «κίτρινους», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή τους.

Πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Σεβίλλης και με την πρώτη ομάδα έχει μόλις μία συμμετοχή, αλλά με τη Σεβίλλη Β έχει 77 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιό της.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Valentino Fattore Scotta, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός, που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 10 Αυγούστου 2001, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Valentino Fattore, που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Sevilla FC, αγωνίστηκε με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Ανδαλουσίας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (77 συμμετοχές και 9 γκολ συνολικά), ενώ μετράει και συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 της Ισπανίας.

«Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Valentino Fattore, τόνισε:

«Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά κλαμπ στην Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και με φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν με πάθος.

Ανοίγω μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Μας περιμένει μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν με πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε με επιτυχία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Back to top button