FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα της Λαμίας!

Με ορισμένες αλλαγές, όπως φαίνεται, θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην ΑΕΛ, στον αγώνα του Σαββάτου.

Εδώ και λίγα λεπτά, γνωρίζουμε ποια είναι η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του κανονικά τον Φακούντο Μπερτόλιο, παρά την μη συμμετοχή του στις τελευταίες προπόνησεις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ήταν ασθενής τις τελευταίες ημέρες έχοντας πυρετό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Παρόλο αυτά, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και ο Έλληνας προπονητής τον «έριξε» στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα, του Τζιανλούκα Φέστα.

Κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας συμμετείχε και ο Ντάνιελ Αντέτζο, κάτι που δεν γινόταν στις αρχές της εβδομάδας. Ο Νιγηριανός, ξεπέρασε όλες τις ενοχλήσεις που είχε και θα είναι κανονικά στον αυριανό αγώνα.

Όμως, εκτός αποστολής είναι ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος θυμίζουμε πως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο ΔΑΚ Λαμίας είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά, με αποτελέσμα να χάσει και αρκετές προπονήσεις αλλά και τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αυτή η απουσία, αλλάζει όπως είναι λογικά τα πλάνα του Χάβου, μιας και στα τελευταία παιχνίδια ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός έπαιζε βασικός στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Λογικά τώρα, τη θέση του «Κάρα» θα πάρει ο Τάσος Καραμάνος, αλλά στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο Νίκος Τσούκαλος άρα, ίσως πάρει την ευκαιρία που αναζητά και ο έτερος Λαμιώτης της ομάδας.

Μία ακόμη αλλαγή, ίσως έχουμε στο κέντρο της άμυνας, μιας και ο Βασίλης Πλιάτσικας μοιάζει να «κέρδισε» πόντους ως σέντερ μπακ, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έτσι, ο Αναστασιάδης, θα καθίσει ξανά στον πάγκο για να παίξει ο Αντέτζο με τον 30χρονο πρώην διεθνή στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button