ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πέρυσι στον ΠΑΣ Λαμία… φέτος όμως που είναι; (pic)

Εκτός από μεταγραφές, στον ΠΑΣ Λαμία το φετινό καλοκαίρι είχαμε και αποχωρήσεις. Που αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον σύλλογο; #slgr #lamiafc #αποχωρήσεις #ομάδα #ποδοσφαιριστές #season2021_2022 #slgrinterwetten

Εκτός από μεταγραφές, στον ΠΑΣ Λαμία το φετινό καλοκαίρι είχαμε και αποχωρήσεις. Που αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον σύλλογο; #slgr #lamiafc #αποχωρήσεις #ομάδα #ποδοσφαιριστές #season2021_2022 #slgrinterwetten

Δέκα μεταγραφές συν μία επιστροφή (Αραμπούλι) ολοκλήρωσε το φετινό καλοκαίρι ο ΠΑΣ Λαμία και όλες τους, έγιναν νωρίς στη μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος είναι απλός. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στελέχωσε την ομάδα εκεί που αντιμετώπιζε πρόβλημα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν, έτσι ώστε να δουλέψει με όλους όσο περισσότερο γινόταν.

Βέβαια, εκτός από μεταγραφές είχαμε και αποχώρησεις. Μάλιστα, οι αποχωρήσεις ήταν περισσότερες από τις μεταγραφές καθώς μετά και από την φυγή του Βασίλη Κωστίκα, ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στην Καλλιθέα, οι αποχωρήσεις είναι στις 12.

Πάμε να δούμε όμως που αγωνίζονται τώρα οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τους «κυανόλευκους».

Θεόδωρος Βασιλακάκης: Ο έμπειρος μέσος έπαιξε μία χρονιά στον ΠΑΣ Λαμία και πλέον φορά τα χρώματα της ΠΑΕ Χανίων στη SuperLeague 2.

Ντεβίς Επασί: Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, πραγματοποίησε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν, που είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Καμερούν. Πλέον, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ως αντίπαλος καθώς αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Βαλεντίνος Βλάχος: Ήταν μία από τις μεταγραφές του περασμένου Γενάρη και επιλογή του Γρηγορίου. Ο Βλάχος, βοήθησε τον ΠΑΣ όσο αγωνίστηκε αλλά φέτος θα προσπαθήσει μαζί με τον Λεβαδειακό όπου και αγωνίζεται να ανεβεί κατηγορία και από την SuperLeague 2 να βρεθεί στην SuperLeague 1.

Kωνσταντίνος Θεωδορόπουλος: Η φυγή του ξάφνιασε αρκετούς στη Λαμία, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε και βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην ιστορική αλλά και γνώριμή του ΑΕΛ.

Γκούγκα Παλαβαντισβίλι: Υπολογιζόταν κανονικά στα πλάνα του Γρηγορίου για τη φετινή χρονιά, όμως ένα οικογενειακό πρόβλημα τον ανάγκασε να επιστρέψει στη χώρα του την Γεωργία. Πλέον ο Γκούγκα φορά τη φανέλα της Dinamo Batumi, ομάδα που αγωνίζεται στην Crystalbet Erovnuli Liga.

Παναγιώτης Κατσίκας: Τερματοφύλακας με εξαιρετικό ταλέντο, όμως στον ΠΑΣ Λαμία δεν κατάφερε να «στεριώσει». Θα προσπαθήσει παρόλο αυτά και του το ευχόμαστε, να καταφέρει στον Πανσερραϊκό όπου και θα αγωνίζεται φέτος να καθιερωθεί και να πανηγυρίσει την άνοδο στην SuperLeague 1.

Έλμαρ Μπιάρνασον: Ο Ισλανός ήρθε τον Γενάρη του 2020 στη χώρα μας και τη Λαμία, όντας μία εξαιρετική μεταγραφή. Έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια, υπήρχε η θέληση ανανέωσης όμως τελικά αποχώρησε, επέστρεψε στη χώρα του και αγωνίζεται στην KR Reykjavík, της Pepsi Max deild.

Ανταμά Μπα: Ο Μαυριτανός εξτρέμ ήρθε τη Λαμία με μεγάλες περγαμηνές, όμως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμα. Αποχώρησε για να επιστρέψει από την ομάδα από την οποία ήρθε στον ΠΑΣ, την RS Berkane της Botola Pro Inwi του Μαρόκου.

Κωνσταντίνος Μπουλούλης: Λίγοι πίστευαν ότι θα αποχωρήσει από τη Λαμία. Όμως, ο Μπουλούλης, μετά από αρκετά χρόνια στον ΠΑΣ έμεινε ελεύθερος και πλέον ανήκει στην Καλλιθέα και είναι συμπαίκτης του Κωστίκα.

Μάρκ Ασίγκμπα: Ελεύθερος είναι και ο Ασίγκμπα, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Λαμία από την πρώτη σεζόν της ομάδας στην SuperLeague 1. Πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα, ειδικά τη σεζόν του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, όμως πλέον είναι free agent.

Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα: Ο Πίτι, ο βετεράνος του ΠΑΣ δεν αποχώρησε αλλά αποφάσισε φέτος όντας ποδοσφαιριστής της Λαμίας να βάλει τέλος σε μία τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η λίστα:

#playerAgeNat.SeasonJoinedFee
133Greece21/22
228Cameroon
France
21/22
329Greece21/22
431Greece21/22
527Georgia21/22
622Greece21/22
734Iceland21/22
821Greece21/22
1027Mauritania21/22
1127Greece21/22
1230Ghana21/22
1340Spain21/22

Διαβάστε επίσης

Back to top button