Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στοπ στην Αλαβές από τη Λεβάντε (vid)

Η Λεβάντε κέρδισε με 2-1 την Αλαβές κι έβαλε στοπ στην ξέφρενη πορεία της.

LA LIGA-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΛΑΒΕΣ: 2-1

Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η Λεβάντε κόντρα στην Αλαβές κι έβαλε τέρμα στην ξέφρενη πορεία της.

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Ροσίνα, έφυγε λίγο έξω, αλλά στο 5’ η Αλαβές πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ιμπάι έβγαλε φοβερή σέντρα από αριστερά και  ο Σομπρίνο με κεφαλιά  έγραψε το 0-1.

Στο 9’ η εκτέλεση φάουλ του Ζέισον πέρασε λίγο έξω, όπως και  το σουτ του Ροσίνα στο 14’ ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλο σουτ που έξυσε το δοκάρι στο 17’. Και τελικά στο 19’ ο Ζέισον με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 31’ ο Ροσίνα από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τη Λεβάντε, ενώ στο 36’ ο Ζέισον με προβολή εξ επαφής έχασε νέα απίθανη ευκαιρία. Όμως στο 37’, ο Τόνιο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 και με τη σέντρα ο Μοράλες από κοντά πλάσαρε αλλά δεν βρήκε τέρμα.

Στο 43’ το σουτ του Μπουργκί πέρασε λίγο έξω ενώ στο 50’ η κεφαλιά του Σομπρίνο είχε την ίδια τύχη και στο 61’ ο Πατσέκο είπε όχι  σε σουτ του Μοράλες. Στο 66’ ο Μπόατενγκ έχασε καλή ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 78’ η κεφαλιά του Καλέρι πέρασε λίγο έξω. Στο 80’ ο Ιμπάι Γκόμεθ με σουτάρα τράνταξε το δοκάρι του Όιερ και στο 82’ το γυριστό του Μαριπάν πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Λεβάντε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Όιερ, Πόστιγο, Καμπάνια, Τόνιο, Καμπάσο (72’ Τσέμα), Ρομπέρ, Ροσίνα (83’ Ντουκουρέ), Πρσιτς, Ζέισον (59’ Σιμόν), Μοράλες, Μπόατενγκ

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Γκαρσία, Μαριπάν, Ντουάρτε (46’ Ναβάρο), Μαρτίν, Πίνα, Ιμπάο Γκόμεθ, Μπουργκί (60’ Γιόνι), Γκουϊντετί (66’ Καλέρι), Σομπρίνο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button