Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοσμίδης: «Δεν υπάρχει όριο στη βοήθεια που θα προσφέρει η Super League»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Super League 1, Πιερ Κοσμίδης, μίλησε για την απόφαση της λίγκας να προχωρήσει σε δωρεά ιατρικού υλικού για την μάχη κατά του κορωνοϊού, τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Betατζής

«Κάποιες φορές πηγαίνω στο γραφείο, τις περισσότερες φορές δουλεύουμε από το σπίτι. Οι ομάδες μπήκαν σε μια πλατφόρμα και έγινε η συζήτηση για δύο ώρες. Ηταν μια ομόφωνη απόφαση αλλά και από κοινού με τη Σούπερ Λιγκ 2, για να γίνει μια δωρεά υγειονομικού υλικού στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία.

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας αλλά μην ξεχνάμε ότι υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή. Δεν υπάρχει όριο για την βοήθεια που θα δώσουμε, θα είναι μια διαρκής προσφορά από την λίγκα και από τις ομάδες για το συλλογικό καλό, είναι κινήσεις ουσίας και όχι μόνο συμβολικές. Εντός των προσεχών ημερών θα βγάλουμε μια εφαρμογή με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά και να ασχολούνται δημιουργικά».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close