FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Φορτσάρει» για Γιάννινα ο ΠΑΣ Λαμία!

Έχοντας ένα και μοναδικό (μέχρι στιγμής) πρόβλημα αλλά πολύ σημαντικό, ο ΠΑΣ Λαμία θα ταξιδέψει στα Γιάννινα για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής, το Σάββατο 3/11.

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας με τον ΝΠΣ Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος (1-1), ο ΠΑΣ Λαμία φορτσάρει πλέον για την 9η αγωνιστική της SuperLeague, η οποία θα τον βρει να παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάκης Χάβος μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει μόλις ένα πρόβλημα αλλά πάρα πολύ σημαντικό για τη Λαμία, καθώς εκτός αποστολής όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Ο Σέρβος, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό γύρισε το γόνατό του και θα παραμείνει εκτός για περίπου 2 εβδομάδες.

Το καλό είναι ότι ο Έλληνας προπονητής είδε στο παιχνίδι με τον Βόλο τον Ντέιβιντ Άντρονικ να «κάνει σωστή δουλειά» στον χώρο μπροστά από τους σέντερ μπακ, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες πιο έμπειρες επιλογές για τη θέση αυτή, όπως ο Αμπντούλ Οσμάν και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα, αύριο και το Σάββατο το πρωί ενώ την ίδια ημέρα η «κυανόλευκη» αποστολή θα αποχωρήσει για Γιάννινα, όπου θα διανυκτερεύσει μία ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button